Forumet - Magproblem..

Magproblem..

833 0 41
Hej! Jag vet inte om det har något alls med att jag var i Spanien för 1,5 år sedan eller om det bara slumpvis fick sin början när jag var där.

Anyway, var buffé på hotellet varje lunch och middag, fet äcklig mat tog man självklart så dum som man är. fick JÄVLIGT ont i magen och ryggen låångt upp, liksom mellan revbenen, inget "det är nog mensvärk" för numera får jag så efter ALLT jag stoppar i mig.
T.ex idag. Vaknade - skippade frukost eftersom jag vet om detta.
Skolan - chili con carne, inget lockande. köpte en mjukmacka i kiosken och åt. ca 15 min senare kommer denna outhärdliga smärta så jag måste kura ihop mig och lägga mig ner ca 15-30 min innan det går över.

Så ibland skippar jag som sagt att käka, men vad händer då? jo då blir jag så hungrig att jag får ont i stället, det är en jäkla ond cirkel detta..
Och för typ en timme sen drack jag ett glas juice och blev sängliggandes i en halvtimme. Det känns som BÄST precis när jag äter/dricker något. Då känns det bra. Men efter gör det ont som fan - liksom krampar i ryggen-magen "mellan revbenen".
Jag vet inte vad jag ska göra, för som ni förstår äter jag inte särskilt mycket per dag.. Undrar väl bara om någon vet vad det är/upplevt samma eller så..

tacksam för svar :) /Chipz

Spana också in: