Forumet - magsår eller liknande :/

magsår eller liknande :/

1033 2 5
Hej alla. 

Min mage gör just nu väldigt ont och kommer då och då. Jag har inte någon medicin just nu eftersom alla apotek är stängde och jag undrar om det finns någon annat än medicin som kan hjälpa mot magont? Jag vet inte om det är magsår jag har eftersom det känns som att det är gas som påverkar det hela och ibland inte. Det kommer då och då som sagt. Kan vanligt vatten hjälpa på något sätt eller någon maträtt? Kan det vara så att jag inte äter i rätt tidpunkt? Jag äter väldigt segt i tiderna och jag förstår då att det kan bero på den anledning men jag är väldigt osäker och behöver eran råd och tips. 

Har ni några förslag?

politisk realist: Hur gammal är du?

Har du haft magsmärtor länge som blir värre för varje timme så sök läkare akut. Magsår - mindre troligt. I värsta fall blindtarmsinflammation och det måste opereras (avlägsnas). 

Med det kan ju också bero på att de bara ätit något olämpligt.
Grejen är att jag precis har kommit från semester och jag känner att problemet ligger nånstans där. Att det kanske ligger på ändring av klimatet. Är det inte så att kroppen ändras lite efter klimatet?

vincebruh: Grejen är att jag precis har kommit från semester och jag känner att problemet ligger nånstans där. Att det kanske ligger på ändring av klimatet. Är det inte så att kroppen ändras lite efter klimatet?
Semester utomlands? Runt Medelhavet? Har du diarré dvs är du lös i magen? Vanligtvis brukar sådana problem komma bara några timmar eter man ätit något olämpligt eller druckit något olämpligt. Vanligt kranvatten söderut kan ju ge sådana problem dvs magsmärtor. Eller grönsaker och frukt som inte varit väl tvättad. Men som sagt, de brukar komma bara någon timma efter några timmar efter att man ätit eller druckit något olämligt.

Ändring av klimatet till svenskt klimat - nej!

Spana också in: