Forumet - Male Edge - Penis förstorning

Male Edge - Penis förstorning

2971 0 18

Spana också in:

Klorofyl:

Dom har lärt sig göra snyggare hemsidor.


Precis min tanke också.

Till trådstartaren; den här sortens produkt finns under ett flertal olika namn: Andro penis enlarger är det första som jag kommer att tänka på. Deras effekt är omstridd men de verkar fungera för vissa. Dock är det ingen som har kunnat visa på några ökningar i storleksordningen 5-10 cm som vissa av dessa produkter hävdar (Male Egde anger en procentsats istället, vilket ger ett sken av seriositet).

Den enda seriösa studie av dessa produkter som jag har sett visade en ökning på i snitt 1 cm för patienter som bar denna anordning 6 timmar om dagen i 6 månader. Mitt minne kan svika mig när det gäller detaljerna, men huvuddragen och resultaten är någorlunda korrekta. Vissa av patienterna avbröt behandlingen eftersom den upplevdes alldeles för jobbig. Det största problemet med denna typ av anordning är (om man bortser från storleken) att de flesta har en slags "snara" av gummi/silikon som man lägger runt ollonet och sedan drar åt. Denna "snara" kan ge blåmärken och skavsår som inte är särskilt roliga.
En del mer avancerade anordningar utnyttjar undertryck (felaktigt kallat vakuum) för att hålla sträckningen. Dessa lider inte av problemen med blåmärkena, men istället får man vätskeansamlingar som kan leda till problem...

Sammanfattningsvis så är det ett förhållandevis dyrt sätt att få en marginell ökning om man orkar stå ut med att bära anordningen 6 timmar per dag (och du får absolut inte använda den när du sover, för då kanske du inte märker att det börjar göra ont förrän det är alldeles för sent).