Forumet - Malmö gav vika för muslimska extremister (Davis Cup)

Malmö gav vika för muslimska extremister (Davis Cup)

101 0 12
Malmös stora muslimska population är anledningen till att man gick såpass hårt mot Israel i Davis Cup, som fick spela inför tomma läktare, enbart på grund av sin nationalitet.

Det är ju allmänt känt att många muslimer avskyr staten Israel och allt som kommer därifrån.

Intressant att rasism/särbehandlig av nationaliteter är OK när det gäller Israel men inte mot araber/muslimer och andra.

[tired]
iddqd:

Det var inte muslimerna som tardade sig, det var vänstern.


+1. De flesta muslimer var ju hyfsat förbannade på vänstern när de attackerade polisen (även om det såklart fanns människor som tog till med våld på alla sidor).

Problemet är extremisterna (vänsterextremisterna och "extrema" islamister), inte alla vänsterpolitiska eller religiösa.

Spana också in:

Meh, dom slogs ju iallafall för en bra sak [y]


XTYLE:

Malmös stora muslimska population är anledningen till att man gick såpass hårt mot Israel i Davis Cup, som fick spela inför tomma läktare, enbart på grund av sin nationalitet.


Rätt obvious när ens nationalitet är ett ondskefult, barnamördande och korupt land som Israel.

Vänstern och Muslimerna gjorde rätt för en gångs skull [love]

XTYLE:

Intressant att rasism/särbehandlig av nationaliteter är OK när det gäller Israel men inte mot araber/muslimer och andra.


Beror ju på Israels nyligen uppmärksammade folkmord mot palestinier och deras bombningar av Gaza.

Klart man hatar ett land som dödade över 300 oskyldiga barn "i självförsvar".
Sverige borde sluta att vara så jävla daltigt och börja stå upp för vad som är rätt. Jag tycker inte att Sverige borde tillåtit Israel att spela tennis här ö.h.t. med tanke på hur de behandlar palestinierna i Gaza och på Västbanken. Men det är inte bara Israel som vi borde tuffa till oss mot utan även andra stater som mördar och förtrycker människor, ex. Ryssland, Kina, Sudan, Iran o.s.v. Men det är förstås extra relevant med Israel just nu p.g.a. det som precis hände i Gaza och p.g.a. att Israel faktiskt är en demokrati som man kan förvänta sig så mycket mer av.

Men istället för att diskutera sakfrågan så diskuterar vi här i Sverige massa tramsiga anklagelser om antisemitism och annat som är totalt osakligt och irrelevant. Ibland skäms man över att Sverige är ett sådant mesland som inte längre vågar stå upp för mänskliga rättigheter och alla folks frihet.

Såhär gick det föresten i Turkiet, där man lät Israel spela basket inför publik:
Roll on:

Har en vän som var med där, han berättade att de icke-extrema demonstranterna, alltså i princip alla t.o.m. hjälpte till att få bort extremisterna. De bildade kedja för att de inte skulle kunna komma förbi och gömma sig i folkmassan.


Det vad som jag förstått det helt CP. Typ 30 (utav 1000) autonoma försökte storma polisen och sparkade lite på pansarbilar och andra helt meningslösa grejer och sen gjorde reformisterna armkrok så att inga autonoma fick komma in på samlingen och då blev det bråk o.s.v. Och sen började någon idiotsosse på scen säga att "polisen är våra vänner" och annat idiotiskt och då hoppade en annan sosse upp och spöade honom, och sen drog någon muslim ut sladden till ljudet och alla bråkade med varandra istället för att göra någonting åt matchen. Idioter.