Aviseringar
Rensa alla

Malmö >>> Muslimska antisemiter låter sporthall bli tillfällig moské


Ämnesstartare

Muslimska antisemiter låter sporthall bli tillfällig moské

Malmö Stad har hyrt ut Rosengårds sporthall till Islamiska förbundet, IFiS, under hela augusti månad. Hallen kommer användas som bönelokal för muslimer under Ramadan och rymmer upp till 300 knäböjande personer. Ramadan är en av Islams viktigaste högtider och innebär bland annat förbud att äta, dricka, idka sexuellt umgänge m.m. under dygnets ljusa timmar.

Läs mer: ​ http://politisktinkorrekt.info/2011/07/30/muslimska-antisemiter-later-sporthall-bli-t​illfallig-moske/#more-95232


   
Citera

nationaldemokrat:

Muslimska antisemiter låter sporthall bli tillfällig moské

jaha...


   
SvaraCitera
Lounge

qazedctgb:

jaha...


   
SvaraCitera
SLCD
 SLCD

Jaha? Bra att de får en ordentlig lokal att samlas i.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jaha. Vad gör denna organisation till antisemitisk?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

passaro:

Jaha. Vad gör denna organisation till antisemitisk

+

de har hyrt det. vad är det som är fel?

hade nån annan hyrt den hade ni inte klagat jävla idioter


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nationaldemokrat:

Muslimska antisemiter låter sporthall bli tillfällig moské

Och problemet är?


   
SvaraCitera

Okej! Får väl kicka boll någon annanstans den månaden då.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

El Guaje:

Okej! Får väl kicka boll någon annanstans den månaden då

du får satsa benhårt på krocket [love]


   
SvaraCitera

Zapetta:

du får satsa benhårt på krocket

Bra tänkt! Vore ju perfekt att passa på att hårdträna det när man ändå inte kan vara inne i hallen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Buddah:

Och problemet är?

Det kanske var lite väl avancerat eller krävande att förväntta sig att du skulle lista ut att jag tänkte på följande kommentarer:

"Skandal. Sluta tramsa med företrädare för Islam, en totalitär ideologi. Visa var skåpet står. Islam har inget berättigande i en demokrati. Och det är inte förhandlingsbart Muhammed."

""...innebär bland annat förbud att äta, dricka, idka sexuellt umgänge m.m. under dygnets ljusa timmar."

Och denna galenskap kallas religion?

Om någon hittade på något liknande idag skulle personen spärras in för "skapande av sekt och allmän fara".
Vansinne... vansinne...
Och till denna verksamhet hyr Malmö stad ut sina lokaler? Kan det verkligen vara lagligt?"

"Vilket hyckleri, fasta under de ljusa timmarna, sen vräker dom i sig ännu mer på natten av allt.
Ja Herre jösses vilket liv......."

"Många av dessa nybyggare lever ju precis som vanligt, eftersom de flesta saknar jobb så slår de ändå dank under dygnets ljusa timmar och när mörkret faller på så lever de som vanligt. Rån, överfall, misshandel och våldtäkter. Listan kan göras lång...................................."

"Saudi m fl enormt rika arablander ar ocksa bland de mest barbariska staterna I varlden, vad galler kvinnofortryck, slavhandel, tortyr mm. Man importerar slavarbetare fran Asien o Afrika som gar ett oblitt ode till motes I form av valdtakter, misshandel, arbete dygnet runt, inlasning, mord mm. Givetvis far dessa slavarbetare ingen hjalp fr polis eller liknande, utan "forsvinner" ofta, for att ersattas av en ny individ. Vanligen star de saudiska kvinnorna for den varsta misshandeln. Detta motsager den vanliga floskeln att tillstandet o valdet I manga lander beror pa fattigdom mm. Istallet beror det I stor utstrackning pa lokalbefolkningens mentalitet, felprogrammeringar o inavel. Nagot som vi fatt den stora formanen att studera pa narmare hall. T ex I Malmo."

"Muslimerna kommer med allt mer högljudda krav på egen lagstiftning. Det ska alltså vara lagligt med barnäktenskap, att stena kvinnor till döds, att döda homosexuella osv.."

"Hela Västeuropa befinner sig idag i en gisslansituation. Det enda motstånd vi har sett mot Islam, är enstaka
förbud mot heltäckande slöja. I övrigt har muslimerna sakta men säkert vunnit mark. Inget enstaka land vågar
agera emot Islam. Jag ångrar mitt "ja" till EU, men här finns chansen till gemensamma lagar, eftersom inget
land vågar göra någonting enskilt. NEJ till all särlagstiftning, begränsningar för barnbidrag och ekonomiskt program
för att skicka tillbaka muslimer till deras hemländer, OCH sparka ut kriminella muslimer."

"Tar väl inte lång tid så blir det egen moské även för dem. Det som de vill ju. Fast pengarna borde väl gå till deras egna länder? Ingen solidaritet mellan dem annat än när det gäller hatet mot väst.

16 av de rikaste i världen finns i arabvärlden. Tre av dem skulle ha råd att föda 600 miljoner invånare i de fattigaste länderna. Hyckleri när de talar om fattigdom, krig och svält. Kunde de lätt kontrollera. Viljan som saknas.

Vad flydde de från? Diktatur och förtryck? Överbefolkning? Att inte ha tillräckligt med mat och vatten? Jordar som torkar? 20% mer öken? Obefintlig industri som går bakåt? Svälten? 7 miljoner barn i arabvärlden dör av undernäring före ett års ålder vart år. Värre än som mördades sammanlagt i koncentrationslägren. 25 miljoner som dör av svält bara i arabvärlden. En miljard som svälter i uvärlden sammanlagt. Fler än invånare i världen på 600talet. Dubbelt så många i Afrika på de senaste fyra decennierna. Fler än som dödades på olika sidor under världskrigen, i gulag och Maos massmord. Muslimska förband på dåvarande Tysklands sida.

90 miljoner mellan 19-24 års ålder i arab världen och uvärlden är utan jobb och söker. Mest män, för det är överskott på dem och de hoppar av skolan i förtid och har inga kunskaper för modern industri, jorbruk, skogsbruk eller fiske. 160.000 lämnar landsbygden i islamska länder var dag.

De enda som format deras länder är ju de själva. Först vägrar de leva samman med och trakasserar kristna, som de kallar otrogna och dhimmi och annat. Sedan ska de flytta dit kristna flyttat och flytt på grund av dem eller bott länge och ordnat drägliga förhållanden. Där inför de sin religion också! Vad har vi FN, EU, RK och annat till?"

delar av inlägg borttagna pga hets mot folkgrupp


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nationaldemokrat:

Läs och lär av historien!

Jag gillar inte någon religion. Men ser inget fel i att hyra ut lokaler till utövandet av dem, så länge de betalar för sig.

Att inte hyra ut en lokal till en grupp människor på grund av deras tro är löjligt.


   
SvaraCitera

nationaldemokrat:

Hade inte muslimerna befläckat Norge hade inte högerextremisten Anders Behring Breivik utfört det fruktansvärda dåd han gjorde

fast det är ju ett jävligt syniskt sätt att se på saken. om brevik inte hade varit dum i huvudet och trott att muslimer är roten till allt ont och det är hans sak att ställa allt till rätta hade det heller inte hänt...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Att muslimer måste uttrycka sin religion och inte kan hålla det som en privatsak är minst sagt mycket tröttsamt. Men Malmö stad hyr faktiskt ut lokalen och så länge man betalar för sig så är det ju inga problem. Vi hade ju kunnat vända på frågan och fråga oss vad du hade tyckt ifall det parti du stödjer hade blivit nekad att hyra för dom åsikter ni företräder. nu finns det uppenbara skillnader mellan exemplet men tänk dig principen. Sedan finns det ingen större risk att hallen skulle användas till något nyttigare, Rosengård består av muslimer. värre är det som i ett exempel i Kanada för ett kort tag sedan, där publicservice ställde upp med lokal under skoltid och dessutom under könsdiskriminerande former.

Och för alla er som ställer sig frågande till val av rubrik bör förslagsvis läsa artikeln innan ni uttalar er.


   
SvaraCitera
SLCD
 SLCD

Lite mycket Bat'yeor där. Försök dig på lite mer nyanserad läsning.


   
SvaraCitera