Forumet - Malmö >>> Muslimska antisemiter låter sporthall bli tillfällig moské

Malmö >>> Muslimska antisemiter låter sporthall bli tillfällig moské

1453 0 93
Muslimska antisemiter låter sporthall bli tillfällig moské

Malmö Stad har hyrt ut Rosengårds sporthall till Islamiska förbundet, IFiS, under hela augusti månad. Hallen kommer användas som bönelokal för muslimer under Ramadan och rymmer upp till 300 knäböjande personer. Ramadan är en av Islams viktigaste högtider och innebär bland annat förbud att äta, dricka, idka sexuellt umgänge m.m. under dygnets ljusa timmar.

Läs mer: ​http://politisktinkorrekt.info/2011/07/30/muslimska-antisemiter-later-sporthall-bli-t​illfallig-moske/#more-95232

Spana också in:

Buddah:

Och problemet är?


Det kanske var lite väl avancerat eller krävande att förväntta sig att du skulle lista ut att jag tänkte på följande kommentarer:

"Skandal. Sluta tramsa med företrädare för Islam, en totalitär ideologi. Visa var skåpet står. Islam har inget berättigande i en demokrati. Och det är inte förhandlingsbart Muhammed."

""...innebär bland annat förbud att äta, dricka, idka sexuellt umgänge m.m. under dygnets ljusa timmar."

Och denna galenskap kallas religion?

Om någon hittade på något liknande idag skulle personen spärras in för "skapande av sekt och allmän fara".
Vansinne... vansinne...
Och till denna verksamhet hyr Malmö stad ut sina lokaler? Kan det verkligen vara lagligt?"

"Vilket hyckleri, fasta under de ljusa timmarna, sen vräker dom i sig ännu mer på natten av allt.
Ja Herre jösses vilket liv......."

"Många av dessa nybyggare lever ju precis som vanligt, eftersom de flesta saknar jobb så slår de ändå dank under dygnets ljusa timmar och när mörkret faller på så lever de som vanligt. Rån, överfall, misshandel och våldtäkter. Listan kan göras lång...................................."

"Saudi m fl enormt rika arablander ar ocksa bland de mest barbariska staterna I varlden, vad galler kvinnofortryck, slavhandel, tortyr mm. Man importerar slavarbetare fran Asien o Afrika som gar ett oblitt ode till motes I form av valdtakter, misshandel, arbete dygnet runt, inlasning, mord mm. Givetvis far dessa slavarbetare ingen hjalp fr polis eller liknande, utan "forsvinner" ofta, for att ersattas av en ny individ. Vanligen star de saudiska kvinnorna for den varsta misshandeln. Detta motsager den vanliga floskeln att tillstandet o valdet I manga lander beror pa fattigdom mm. Istallet beror det I stor utstrackning pa lokalbefolkningens mentalitet, felprogrammeringar o inavel. Nagot som vi fatt den stora formanen att studera pa narmare hall. T ex I Malmo."

"Muslimerna kommer med allt mer högljudda krav på egen lagstiftning. Det ska alltså vara lagligt med barnäktenskap, att stena kvinnor till döds, att döda homosexuella osv.."

"Hela Västeuropa befinner sig idag i en gisslansituation. Det enda motstånd vi har sett mot Islam, är enstaka
förbud mot heltäckande slöja. I övrigt har muslimerna sakta men säkert vunnit mark. Inget enstaka land vågar
agera emot Islam. Jag ångrar mitt "ja" till EU, men här finns chansen till gemensamma lagar, eftersom inget
land vågar göra någonting enskilt. NEJ till all särlagstiftning, begränsningar för barnbidrag och ekonomiskt program
för att skicka tillbaka muslimer till deras hemländer, OCH sparka ut kriminella muslimer."

"Tar väl inte lång tid så blir det egen moské även för dem. Det som de vill ju. Fast pengarna borde väl gå till deras egna länder? Ingen solidaritet mellan dem annat än när det gäller hatet mot väst.

16 av de rikaste i världen finns i arabvärlden. Tre av dem skulle ha råd att föda 600 miljoner invånare i de fattigaste länderna. Hyckleri när de talar om fattigdom, krig och svält. Kunde de lätt kontrollera. Viljan som saknas.

Vad flydde de från? Diktatur och förtryck? Överbefolkning? Att inte ha tillräckligt med mat och vatten? Jordar som torkar? 20% mer öken? Obefintlig industri som går bakåt? Svälten? 7 miljoner barn i arabvärlden dör av undernäring före ett års ålder vart år. Värre än som mördades sammanlagt i koncentrationslägren. 25 miljoner som dör av svält bara i arabvärlden. En miljard som svälter i uvärlden sammanlagt. Fler än invånare i världen på 600talet. Dubbelt så många i Afrika på de senaste fyra decennierna. Fler än som dödades på olika sidor under världskrigen, i gulag och Maos massmord. Muslimska förband på dåvarande Tysklands sida.

90 miljoner mellan 19-24 års ålder i arab världen och uvärlden är utan jobb och söker. Mest män, för det är överskott på dem och de hoppar av skolan i förtid och har inga kunskaper för modern industri, jorbruk, skogsbruk eller fiske. 160.000 lämnar landsbygden i islamska länder var dag.

De enda som format deras länder är ju de själva. Först vägrar de leva samman med och trakasserar kristna, som de kallar otrogna och dhimmi och annat. Sedan ska de flytta dit kristna flyttat och flytt på grund av dem eller bott länge och ordnat drägliga förhållanden. Där inför de sin religion också! Vad har vi FN, EU, RK och annat till?"


delar av inlägg borttagna pga hets mot folkgrupp
nationaldemokrat:

Hade inte muslimerna befläckat Norge hade inte högerextremisten Anders Behring Breivik utfört det fruktansvärda dåd han gjorde


fast det är ju ett jävligt syniskt sätt att se på saken. om brevik inte hade varit dum i huvudet och trott att muslimer är roten till allt ont och det är hans sak att ställa allt till rätta hade det heller inte hänt...
Att muslimer måste uttrycka sin religion och inte kan hålla det som en privatsak är minst sagt mycket tröttsamt. Men Malmö stad hyr faktiskt ut lokalen och så länge man betalar för sig så är det ju inga problem. Vi hade ju kunnat vända på frågan och fråga oss vad du hade tyckt ifall det parti du stödjer hade blivit nekad att hyra för dom åsikter ni företräder. nu finns det uppenbara skillnader mellan exemplet men tänk dig principen. Sedan finns det ingen större risk att hallen skulle användas till något nyttigare, Rosengård består av muslimer. värre är det som i ett exempel i Kanada för ett kort tag sedan, där publicservice ställde upp med lokal under skoltid och dessutom under könsdiskriminerande former.

Och för alla er som ställer sig frågande till val av rubrik bör förslagsvis läsa artikeln innan ni uttalar er.
Buddah:

Jag gillar inte någon religion. Men ser inget fel i att hyra ut lokaler till utövandet av dem, så länge de betalar för sig.

Att inte hyra ut en lokal till en grupp människor på grund av deras tro är löjligt.


Religion för eller emot!?? Vad jag ifrågasätter är väl dels om det är rätt rent allmänt att hyra ut en sporthall till en sektreligion? Är det förenligt med svenskt tänkande, sedvana och lagstiftning att hyra ut en sportanläggning till en religion som är bl a kvinnokränkande? Se inläggen ovan i mitt egna inlägg?

I sin förlängning... är det lika acepterat att hyra ut en kyrka till sportevenemang?

qazedctgb:

fast det är ju ett jävligt syniskt sätt att se på saken. om brevik inte hade varit dum i huvudet och trott att muslimer är roten till allt ont och det är hans sak att ställa allt till rätta hade det heller inte hänt...


Cyniskt? Jovisst, jävligt cyniskt. Men verkligheten är nog dessvärre tusen gånger mer cynisk än vad både du och jag kan drömma om. Uttalandet...

nationaldemokrat:

Hade inte muslimerna befläckat Norge hade inte högerextremisten Anders Behring Breivik utfört det fruktansvärda dåd han gjorde.


...gjordes för övrigt av en hovrättsdomare eller en hovrättsledamot i Göteborg några dagar efter dådet så det är inte mina egna ord eller åsikt. Men jag förstår symboliken "orsak och verkan". På samma sätt som om en svårt psykiskt sjuk patient hade rymt från ett slutet psyk och utfört gärningen. Vem hade vi då skjutet skulden på? Den svårt psykiskt sjuka? Eller den slutna psykkliniken som bevisligen hade haft för dålig bevakning? Samma förhållande gäller ju i det här fallet. Hade inte Norge haft någon musliminvandring så hade med stor sannolikhet inte Anders utfört denna bestialiska handling. [mad]

Jag är för övrigt en mycket fridens individ. Skulle aldrig någonsin vilja skada en annan människa oavsett politisk eller religiös ståndpunkt. Är bra mycket bättre på att argumentera verbalt FÖR ett muslimfritt och utomeuropeiskt invandrarfritt Norden och Europa. [y]
nationaldemokrat:

Vad jag ifrågasätter är väl dels om det är rätt rent allmänt att hyra ut en sporthall till en sektreligion? Är det förenligt med svenskt tänkande, sedvana och lagstiftning att hyra ut en sportanläggning till en religion som är bl a kvinnokränkande? Se inläggen ovan i mitt egna inlägg?


Enligt mitt tycke är alla religioner sekter. Varför skulle det inte vara enligt svensk lag att hyra ut en lokal till muslimer? Så länge de inte har för avsikt att begå olagliga handlingar i lokalen.

Skall man dra det så långt så finns det många man inte borde hyra ut lokal till. HBT-hatande kristna som exempel.

nationaldemokrat:

I sin förlängning... är det lika acepterat att hyra ut en kyrka till sportevenemang?


En kyrka är väl inte direkt lämpad för sportevenemang. En idrottslokal har större användningsområde.