Forumet - Mamma o pappa e kontrollerande

Mamma o pappa e kontrollerande

1064 0 3
Hej!
Mina föräldrar är väldigt kontrollerande, det kan vara att jag tex inte får träffa vänner som de inte har träffat, inte får vara ute efter 5 på eftermiddagen, inte får gå någonstans utan att de vet exakt var jag är och då ringer de o messar hela tiden, addar mina vänner på snap, o följer mina vänner på ig, de tar min mobil utan anledning och lägger undan den efter kl 8 på kvällen. Det här tycker jag är väldigt jobbigt. Är det någon som känner igen sig av det här eller har nå bra tips? 

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Min bästa vän har en mamma som beter sig exakt som dina föräldrar. Hon är verkligen överbeskyddande och behöver veta vart min vän är hela tiden. I helgen var jag å min bästis på en fest, vi hade druckit lite och hennes mamma ringde exakt hela tiden och hon frågade om min vän hade druckit o massa andra frågor, till slut kom hennes mamma o hämtade henne från festen. Vill tillägga att vi fyller 18 om typ en månad. 

Fattar att det känns jättejobbigt, tycker att du borde säga till dina föräldrar att du behöver ett privatliv du med och att det är en del av att växa upp.