Forumet - Mamma tror att jag är vaken

Mamma tror att jag är vaken

922 0 4
Nu hände det imorse igen. Jag hade svårt att somna i natt och somnade vid typ 6 och skulle upp klockan 7. Men jag vaknade aldrig 7. Jag vaknade 13. Och när jag väl märkte att det var kl 13 så sprang jag in till mamma och undrade varför hon inte väckt mig. Hon svarade med att hon visst väckt mig och att jag gick upp och gick och såg förberedd för skolan. 

Detta har hänt förut. Det enda jag kan minnas var att jag somna och nu vaknade 13.

Vad är det som hänt och varför? Och kan man fixa det problemet?
Min bror kan när han sover ha långa konversationer när typ Mamma går in till honom men han kommer inte ihåg det, sen när han går upp så är han nästan borta typ. Du kanske går upp och har en blackout så du minns inte att du ens gått upp?
Vilket tid går du och lägger dig? Om du är vaken vid 6 kanske du borde gå i skolan för att sova en timma blir lätt många fler timmar.

Spana också in:


Hannis53: Nu hände det imorse igen. Jag hade svårt att somna i natt och somnade vid typ 6 och skulle upp klockan 7. Men jag vaknade aldrig 7. Jag vaknade 13. Och när jag väl märkte att det var kl 13 så sprang jag in till mamma och undrade varför hon inte väckt mig. Hon svarade med att hon visst väckt mig och att jag gick upp och gick och såg förberedd för skolan. 

Detta har hänt förut. Det enda jag kan minnas var att jag somna och nu vaknade 13.

Vad är det som hänt och varför? Och kan man fixa det problemet?
lägg dig inte så tidigt, fan 6 på morgonen och ska till skolan en timme senare, såklart ingen orkar då.... Lägg dig mellan 20-23. Det är så du fixar problemet!