Forumet - Mamma tvingar mig att ha blöja

Mamma tvingar mig att ha blöja

21747 0 120
Jagmårtypbra:

det är bra att vara öppensinnad och kunna ge folk råd i forum och så, men om du lägger din energi på en sånhär uppenbar fejktråd borde du tänka en gång till hörru


Okej, så du fattar fotfarande inte. Ofta att en 30 årig man skulle skriva något sånt. Jag orkar inte käfta med dig längre, för du verkar inte förstå. Så då skiter vi i det här då, som du vill!!

Spana också in:

whooareuu:

Han är kille


Fattar det... (Lollo44 är min ex-användare)

Men jag tror inte att en tolvåring 1. Skapar en användare som heter Hasse1997 2. Använder uttryck som

Hasse1997:

Jag är en pojke på tolv år


Hasse1997:

Ibland blir jag hård


Solklart trollfall. Jag skulle som ni andra gissa på Bengt1978 i stället. Men det är ju synd att ingen utom Dennis tar honom på allvar, för om det är allvar utövar ju mamman sexuella övergrepp på honom.

Hasse1997: Jag är en pojke på tolv år som kissar i sängen fortfarande. Min mamma säjer att jag måste ha blöjor på mig därför. Jag får inte byta själv utan hon tar av och på blöjorna och tvättar snoppen på mig. Det är så skämmigt men samtidigt skönt och ibland blir snoppen alldeles hård. Mamma säger att de inte gör något men man ska väl inte känna så när ens mammma tvättar en? Ibland blir jag hård när hon tar på mig blöjan också. Hon säger att jag inte ska skämmas och att jag kan gunga på blöjan om jag vill ha det skönt men jag vill ju inte vara bebis. Jag har frågat om jag får slippa blöjan men hon säger att jag måste vara torr i en vecka först och det klarar jag inte. Men ibland tror jag att hon vill att jag ska vara bebis.

är det inte pinsamt