Forumet - Mammsen fyller 50 år (snart)! [party]

Mammsen fyller 50 år (snart)! [party]

541 0 7
Ja, det börjar dra ihop sig till hennes 50-års"kalas". Vi fyller typ samtidigt så vi kommer ha hela släkten här. Nu är grejen att jag:

1. Inte vet vad jag ska ge henne i present (de ska ju helst vara något lite personligt och speciellt!) Har ni något tips på vad jag kan ge i present?

2. Inte vet om jag ska hålla TAL och i så fall hur jag ska formulera det. Till saken hör att jag är rädd att det blir för sentimentalt så hon/jag/andra tårar. För vi står varandra närmast i världen det känns som att all kärlek/tacksamhet jag har för henne inte ryms i ett 5-minuters tal. Vad tycker ni, har ni något råd att ge mig om tal/vad jag kan prata om i så fall o.s.v.?

Spana också in:

brunettella:

Kan inte du ge mig något tips


Beror på vad du vill ge för slags present. Om det är någon slags upplevelse som kan vara allt från provsmakning av någonting eller till att hoppa fallskärm eller då spa-behandlingar, en weekendresa, vistelse på något fint värdshus med övernattning all-inclusive etc.

Att ge bort någon sak i present kan vara till de lite mer exklusivare eller ja t.ex. fint stort smycke med graveringar, korg full med godsaker och/eller viner/champagne-flaskor som ska vara av bra kvalité, presentkort till en stylist-rådgivare...

aauuf alltså det är så svåårt det där med presenter haha oavsett ålder.