Forumet - "man är rasist så fort man har en åsikt i det här landet"

"man är rasist så fort man har en åsikt i det här landet"

10054 0 275

Det är väl massa gnäll från båda håll tycker jag. Det är väldigt många invandrare som har lärt sig att så fort de hamnar i en obekväm situation så skall de dra rasist-kortet. 

Har ett eget exempel bara för några dagar sedan när det skedde ett stöldförsök av laptops i en av våra butiker (jag jobbar för en elektronikkedja). Ett par invandrarkillar försökte springa igenom kassorna med ett gäng laptops och när de blev stoppade så var personalen naturligtvis rasister. Glad

Spana också in:

Det är inte invandrarna som är problemet det är våra ynkryggar till politiker som ger invandrare förmåner som bostadsbidrag, kabel-tv, gratis körkort och jag vet inte vad!

Och vem skulle inte utnyttja en sån situation? Men visst, det kanske också grundar sig på att invandrare har känt sig förtryckta och att de har fått utstå en hel del. Men politikerna har gått så långt med sitt mjäk att det finns tillochmed invandrare som SJÄLVA tycker att det är trams. Trots att det ger dem en knuff i samhället. 


kukoxo: Buddah:.
Och med detta vill du? Kan ju även om det var oklart poängtera att "många invandrare" inte på något sätt menar majoriteten. Men det är tyvärr många som har lärt sig att man som invandrare kommer lindrigare undan eller till och med kan slippa undan om man nämner "rasist" i vissa situationer. 

Även om du inte själv gör detta, så förekommer det.

Burgfitta:
Dom enda som stämplas som rasister är inte riktiga rasister? Kan med egen erfarenhet säga att ljushyade i högre grad stämplas som rasister fast de säger exakt samma sak som en mörkhyad.
Kan av egen erfarenhet säga att det bara är folk som tycker rasistiska saker som blir kallade rasister, oavsett hudfärg.