Forumet - Man får jobba som en hund...

Man får jobba som en hund...

4104 0 21

...leva som ett svin, medan Grevar och Baroner äter gott och åker Limousine! Om jag tjänar mig en spänn, tjänar direktören två, sen går resten av min lön till dem som bara står och tittar på!

Vaknade på fel sida idag. Har varit hatiskt mot kapitalismen och dagens samhälle. Vet ej varför.

Vad tycker ni om att man får jobba som en hund medan baroner sover på lakan av satin? 


Armagedda: ...leva som ett svin, medan Grevar och Baroner äter gott och åker Limousine! Om jag tjänar mig en spänn, tjänar direktören två, sen går resten av min lön till dem som bara står och tittar på!

Vaknade på fel sida idag. Har varit hatiskt mot kapitalismen och dagens samhälle. Vet ej varför.

Vad tycker ni om att man får jobba som en hund medan baroner sover på lakan av satin? 

Sverige har bara en baron

Spana också in:


iddqd: Utveckla. En kapitalist är någon som blir rik genom ägande av produktionsmedel. Adelns förmögenheter kommer snarare från skattemedel om jag inte har helt fel.
Meh, denna tråd är till för att klaga utan några som helst bakomliggande orsaker. Framgick inte det i avsaknaden av argument? ;)

Ibland måste man klaga. Ja, vet vad både kapitalister och adel-folk är för typer. Rädd för dessa.

Jag, 15 åring som bor i västvärden och har egentligen ingen ting att klaga på, men jag kan inte bara sitta och titta på. Allting handlar om pengar inte om vad man gör för dem. Kapitalist jävlar som sitter på deras feta arslen och bestämmer hur pengar ska tjänas och tar hälften av det! Vi i Sverige är så bortskämda med pengar så vi märke/bryr oss inte om att de snor pengar ur fickorna på oss. Jag vet att jag inte så mycket talan om det här, men det verkar inte vara någon annan som bryr sig. Mamma blir skit sur när jag pratar om mina åsikter framför henne, hon säger bara att vi ska vara glada att vi har det så bra. Det är Stockholm syndrom, det är som att leva i ett fängelse. Jag hoppas att jag tycket lika när jag blir äldre och faktiskt kan göra något åt det...