Forumet - man ska göra det man är bäst på

man ska göra det man är bäst på

929 0 27

Spana också in:

höna:

fan vad skitbra du sjunger kvinna!


[blush] tack hönapöna

Paseo:

åhhhh fast ne inte sångtävlingareller jag vet inte det kanske är bra kanske ba har fördomarmen om du vill nåt me detta så gå din egen väg gurl


haha mm känner lite så med, men behöver väl liksom skaffa mig that mod för att ställa mig framför massa människor och ba här är jag naken (för man känner sig svinnaken när man sjunger kan jag tycka) men mm. ska till gävla på höstlovet tror jag. och sjunga. om jag får med mig ngn. för vad gör man själv i gävle? Får klamydia har jag hört.
elverpigen:

eller man måste ju va två för att få klamydia men alltså tänkte vad amn gör på en ensamsemester i gävle


haha
vrf ska du till gävle av alla ställen jag förstår inte huuuee
tror inte det finns nåt alls å göra där. jag vet en hästgård där man kan rida pga råkar känna en som är släkt me dom. dom har fyrhjulingar också.
elverpigen:

det är jag och att dazed gillar det gör mig hedrad pga känns som att han är rätt så kräsen.Så det är inte helt out of the blue att gå på casting till första bästa sångtävlingsprogram? är så himla ovan vid detta


Ja det var jävligt angenämt att lyssna till , nog fan är det något som är trevligare än det mesta som kommit ur idol.
Paseo:

hahavrf ska du till gävle av alla ställen jag förstår inte huuueetror inte det finns nåt alls å göra där. jag vet en hästgård där man kan rida pga råkar känna en som är släkt me dom. dom har fyrhjulingar också.


ska sjunga lol och vinna en studioinspelning med tillhörande coaching (och vinner jag inte det så erfarenhet)