Forumet - Man skall aldrig träffa en främmande människa från internet

Man skall aldrig träffa en främmande människa från internet

1548 0 32

Spana också in:

träffade en främmande person från internet typ 2002, i främmande stad. hade bara skrivit med henne över irc innan. vi gick på broder daniel-spelning tillsammans hånglade, sen sov jag hos henne, och morgonen därpå bakade vi pepparkakor med hennes familj. det var gemytligt. då insåg jag att internet är rätt najs ställe att träffa folk på.

För 15 år sedan tror jag inte att det var vanligt att man träffade någon från nätet överhuvudtaget, men idag är det ju vardagsmat så att säga. Man ska alltid vara försiktig även om man tycker sig känna personen, för man vet ALDRIG hur personen i fråga är i verkligheten. 

Jag gillar att skriva med folk. I verkliga livet är jag blyg, men på Internet känner jag mig mycket mer öppen och det blir därför lättare för andra att lära mig då också. 


TheNumberOneWriter: För 15 år sedan tror jag inte att det var vanligt att man träffade någon från nätet överhuvudtaget, men idag är det ju vardagsmat så att säga. Man ska alltid vara försiktig även om man tycker sig känna personen, för man vet ALDRIG hur personen i fråga är i verkligheten. 

Jag gillar att skriva med folk. I verkliga livet är jag blyg, men på Internet känner jag mig mycket mer öppen och det blir därför lättare för andra att lära mig då också. 

jag tycker tvärtom. jag är försiktig när jag träffar folk första gången i meatspace, och sen vill övergå till internetbekantskap. det är så lätt att maskera att man är en fullständig fucktard i meatspace. internet är mer konsekvent, det är ett samhälle där intellekt, argumentationsförmåga och språk är det enda som räknas. åsikter också, antar jag. men man kan inte gömma sig bakom en fasad av fördelaktigt utseende och sociala fintar på samma sätt. det är ärligt och bra.