Forumet - Man vet inte säkert

Man vet inte säkert

360 0 11
Det här är bara en tanke, jag utgår ifrån mig själv

Många kallar mig heterosexuell, och det är jag väl också.
Jag har enbart känt känslor för kvinnor... hittils!
Hur kan jag veta säkert att jag är heterosexuell? Jag är öppensinnad. Jag utesluter inte tanken på att om jag träffade en man som älskade mig mer som en vän, om han var jättegullig, trevlig, hade liknande intressen och brydde sig om mig - att jag förmodligen skulle känna liknande känslor för honom?

Jag har aldrig varit attraherad av fysiska kroppar - varken kvinnokroppar eller manskroppar. De kvinnor jag känt en attraktion gentemot är de jag har haft känslor för.

Så min fråga är, ni som är bestämda på er läggning? Vad skulle ni göra om ni träffade någon av det könet ni inte känner er dragna till, gjorde allting för dig, hade liknande intressen och livsstil som du och uttryckte känslor för dig?

Spana också in:

satte mig ned, seriöst, och funderade på denna fråga en stund. Kom fram till ingenting, så jag vet inte. det kanske hade varit okej..? eller vadå, känner jag mig inte attraherad så blri det ju svårt. väldigt svårt. Man måste vara attraherad också. attraction är en viktig del i ett förhållande! och det är ju ett förhållande vi snackar om här va? Det skulle inte gå! kanske kommer attraction senare, och man kanske då blir attraherad av personligheten och inte bara av fysiska grejen.kebu12:

Vad många frågar och tankar du har.


tahahshsaha - "KÄFTEN bah!"
kebu12:

Vad många frågar och tankar du har. Orka bry sig om läggning. Gör vad som känns rätt bara


+1

Som ovanstående. Har du väl blivit kär så spelar det väl ingen roll vilket kön personen har. Kärlek och sex är förstås inte samma sak, men om kärleken kommer först, och man har blivit kär i någon som har ett annat kön än det man brukar attraheras av, så är det nog inte svårt att justera sexualiteten. Det är inte samma sak som att säga att man kan välja sexualitet, men om man nu verkligen har blivit förälskad, så kan man nog, om inte annat, göra ett undantag för just den personen, eftersom sex kan användas för att uttrycka kärlek.
Har en snubbe som gör just allt det ts säger, men kan inte vara tillsammans med honom (har redan varit det en gång) och att han känner så för mig gör att jag vill springa och gömma mig :( Är själv bara attraherad av kvinnokroppar, men tycker att de flesta brudar jag träffat är asjobbiga och där med oattraktiva, medan snubbar sällan intresserar mig. Har dock hänt, men då är det deras person jag är attraherad av, deras kroppar tycker jag fortfarande är.... ja. ^^'