Forumet - Mando, capio, bup???

Mando, capio, bup???

955 0 6

Spana också in:

BUP är bajs. Inom anorexi är dom bajs. Mycket bajs.

GLAD ATT JAG SLIPPER DOM NU WUUHOHUHUHU [bigsmile]
Önskar mina föräldrar var lika smarta som dina när jag var där på bajsBUP... dom nöjde sig med kärringarna [mad]
Men ring och snacka med personalen på de andra platserna? Testa och är du inte nöjd så byt, å byt tills du är det.

heheh sent svar btw [blush]
Jag förstår verkligen att du är missnöjd med BUP, eftersom de inte är specialiserade på ÄS och inte bedriver någon dag-/heldygnsvård. Jag har varit på capio i upplands väsby, vilket hade sina för- och nackdelar. I det stora hela ett bra ställe om man VILL bli frisk, precis som med alla andra ställen. De har ju både heldygnsvård och dagvård som man kan slussas ut i efter inläggningen, vilket jag tycker är ett stort plus. Däremot var jag där 2008 och efter det vet jag att de gjort en del personalförändringar på heldygnsvårdenn, som enligt ryktet inte varit till det bättre - typ alla mina favoriter jobbar på andra ställen nu.

Jag har hört blandade saker om SCÄ, capio i varberg och Mando, men tror i det stora hela att det är väldigt individuellt beroende på vad man har för behov. Capio och SCÄ är väl mer KBT-inriktade medan Mando har sin helt egna behandlingsform, och på MHE-kliniken i Mora (som enligt vad jag hört ska vara helt fantastiskt)tycks det handla väldigt mycket om eget ansvar.

Bottom line: läs in dig på vilka behandlingsmetoder som gäller på de olika ställena, och känn efter vad som möter dina behov bäst.

Och lycka till!