Forumet - Manga=barnporr?

Manga=barnporr?

593 0 17
Såg precis på TV4Nyheterna att Sveriges kanske främsta mangaprofil Simon Lundström (han har varit en eldsjäl för manga sedan i mitten av 90-talet) blivit dömd för barnporrbilder eftersom en del mangor har bilder av nakna barn.

HUR JÄVLA SJUKT HAR VÅRT SAMHÄLLE BLIVIT?!?!

Spana också in:

hjortpojken:

bra en mindre mangafjant "fri"


Han dömdes till dagsböter och har förstås överklagat eländet.

Det är sorligt att se att Sveriges lag inte kan se skillnad på fantasi och verklighet. I Japan förstår man humorn i det hela, och där sker även betydligt färre sexualbrott mot barn än i Sverige. Det talar väl sitt tydliga språk.
Buddah:

Beror väl lite på vad de gör på bilderna ;d


Jo precis, är det sex/snusk inblandat i bilden är det inte okej tycker jag. Men min mamma har typ bilder på mig när jag badar som liten och är naken, anser ej att det är porr.

Porr= bild/film/whatever som tillverkats i sexuellt syfte

Nakenbild på barn behöver inte vara porr. Dock av vad jag läste så var det inte ens barn på bilderna utan anklagaren ansåg att "karaktärerna hade för små bröst" ;S.
Buddah:

Beror väl lite på vad de gör på bilderna ;d


Man måste kunna skilja på fantasi och verklighet. Kan man inte det är det ens eget fel och inte seriens. Hoppas verkligen att hovrätten fattar ett bättre beslut än Tingsrätten, för det här var så sjukt att jag mår illa.