Aviseringar
Rensa alla

Mångkulturen är misslyckad - Vänder trenden nu?


Ämnesstartare

Mångkulturen kan ju omöjligen sammanfattas som något annat än just rent misslyckad, ett projekt som saknat viktig planering som hade behövts för ett så pass radikalt koncept, inte minst när det gäller Sverige som turistmål. Ofta är det bilden av Sverige som det tryggaste landet i världen som lockar. På många håll i landet så är det inte "Sverige" dom bemöts av, men av "mångkulturen". Man skäms att representanter till Sverige försöker försvara denna katastrofala mångkultur framför människor som ser igenom multi-kulti propagandan som svensson blivit inmatad med genom åren.

Länken är död just nu.

:

”Sverige är inget paradis”

Nacka 11:58 | 18 oktober Efter de många stölderna har den kinesiska ambassaden gått ut med en varning till sina landsmän.

– Det är en varning i stil med vad man brukar använda när det är en katastrofsituation. Så det är mycket allvarligt.

Det säger John Hamben, vice ordförande i Kinesiska riksförbundet i Sverige. Han har i möten med ambassaden försökt tona ner saken och påtalat att det rör sig om isolerade fall.

– Samtidigt kan man förstå reaktionen. Det har blivit en sådan dramatisk ökning, och polisen har inte gett bra gensvar. Därför man velat göra det här.

Varningen har gått ut till alla kinesiska turister i landet och är förhållandevis nyanserad. Bland annat skriver man att stölder är mycket vanliga och att ”Sverige inte är ett paradis”.

– Det är ett faktum att Kina har betraktat Sverige som världens tryggaste land, säger John Hamben.

Varför är det just kinesiska turister som drabbats?
– Kinesiska turister är kända för att ha mycket kontanter på sig. Det är inte ovanligt att man tar med sig femtusen dollar per person när man reser utomlands.

Vem är den bestulne guvernören?
– Han har ett stort nätverk och kan nå många personer. Den här gången var det ett tv-team som följde med honom. De blev av med sin utrustning.

Vad tycker du att polisen ska göra?
– Det är inte så svårt. Man genomför en spaningsinsats, och gör tillslag. Vi är beredda att hjälpa till på alla sätt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rödingajävel:

Nej, det är socialt konstruerat genom uppväxt. Ändrar man samhället så ändras de individer som samhället skapar.

Så Etnocentrism är alltså något av en produkt av sociala konstruktioner? Hur har du kommit fram till det, och vad har du för fakta som stödjer ditt påstående?

Såhär ser en vetenskapligt byggd undersökning av en forskare vid namn Dr.De Dre.

http://www.nytime​s.com/2011/01/11/science/11hormone.html?_r=1

Depth of the Kindness Hormone Appears to Know Some Bounds

Oxytocin has been described as the hormone of love. This tiny chemical, released from the hypothalamus region of the brain, gives rat mothers the urge to nurse their pups, keeps male prairie voles monogamous and, even more remarkable, makes people trust each other more.

Yes, you knew there had to be a catch. As oxytocin comes into sharper focus, its social radius of action turns out to have definite limits. The love and trust it promotes are not toward the world in general, just toward a person’s in-group. Oxytocin turns out to be the hormone of the clan, not of universal brotherhood. Psychologists trying to specify its role have now concluded it is the agent of ethnocentrism.

In a report published last year in Science, based on experiments in which subjects distributed money, he and colleagues showed that doses of oxytocin made people more likely to favor the in-group at the expense of an out-group. With a new set of experiments in Tuesday’s issue of the Proceedings of the National Academy of Sciences, he has extended his study to ethnic attitudes, using Muslims and Germans as the out-groups for his subjects, Dutch college students.

What is measured is the length of time a subject takes to press a key. If both words have the same emotional value, the subject will press the key more quickly than if the emotional overtones conflict and the mind takes longer to reach a decision. Subjects who had sniffed a dose of oxytocin 40 minutes earlier were significantly more likely to favor the in-group, Dr. De Dreu reported.

Lämna myrorna i fred:

Hur motiverar du en så fullständigt befängd åsikt?

Att det stora revolutionen inte tål några kompromisser, förmodligen.


   
SvaraCitera

Jag tror att de flesta har accepterat att mångkulturen är misslyckad. Ingen svensk skulle någonsin bo i Rosengård. Mångkulturen har varit ett dyrt och misslyckat experiment. Europas befolkning har nu insett detta. Politikerna måste därför försöka lugna befolkningen och fixa problemet.

Vad är det Merkel förespråkar? Det är knappast en politik som skulle bevara Europa, hon vill ha fortsatt massinvandring och liberalism. Anledning till att vi har mångkultur är att splittra folket så att vi förlorar vår gemenskap och kultur. De som styr vill ha en globaliserad värld där det finns en världskultur och inga etniska grupper, bara en stor massa av konsumenter.

Merkel och Camerons politik är ett steg i denna riktning. Muslimerna vill inte släppa sin kultur, de vill inte bli en grå massa av konsumenter. Därför måste man göra dem till liberaler med tvång.

De ska tvinga in invandrare i vita områden, kvotera in invandrare och få dem att delta i pridefestivaler.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nej, den är inte misslyckad. Folk som inte kan anpassa sig till efter mångkultur är misslyckade.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lethuc:

Frågeställningar:
1.Håller ni med ledarna? har mångkulturen misslyckat?
2. Vänder trenden? Är mångkulturen misslyckad?
3.Fria kommentarer.

Totalt misslyckad! Läs gärna den här länken alla som är invandrarfanatiska och älskar araber, muslimer och negrer från afrika. [mad] [mad] [mad]

​​Misslyckad integration – gigantiska belopp


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jedi:

Nej, den är inte misslyckad. Folk som inte kan anpassa sig till efter mångkultur är misslyckade.

Med andra ord, större delen av mänskligheten?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bajwa:

Stycke indelning.

särskrivning O:


   
SvaraCitera

Tycker det mest intressanta är SD:are som hyllar Camerons tal samtidigt som han slår hårt mot den politik som SD propagerar för i talet.[zzz]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lethuc:

Med andra ord, större delen av mänskligheten?

Vem vet? Alla människor på jorden har nog inte försökt.


   
SvaraCitera

Jucka:

Tycker det mest intressanta är SD:are som hyllar Camerons tal samtidigt som han slår hårt mot den politik som SD propagerar för i talet.

De propagerar för samma sak. De är borgliga partier som propagerar för borglig politik. De vill ha invandring båda två men tvinga invandrarna att ge upp sin kultur och bli rotlösa och leva efter kulturmarxistiska liberala värderingar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jedi:

Vem vet? Alla människor på jorden har nog inte försökt.

Mångkultur är något som aldrig lyckats, och kommer förmodligen i det långa loppet inte göra det heller. Historiskt sett så har det inte funnits någon harmonisk mångkultur. Stater och imperier med mångkulturella inslag har tids nog gått under. Assimilationsprocesser som skett parallellt med toleransen och öppenheten har alltid mött motstånd. Det som låtit mångkulturen att fortgå(om man nu ens kan tala om det i historisk kontext) är att den uppehållits med hjälp utav våld. Mångkultur är alltså ingen naturlig process som kommer av sig själv. För, starkare grupper tenderar att prospektera på dom svagare. Det har sin naturliga förklaring i att andra grupper och klaner ses som konkurrenter till ens egna. Läs den artikel jag länkade till Rödingajävel i längre upp.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jag håller nog med hovnarren gällande det här. det tar en eller två generationer för dessa gemensamma grundpelare för (relativt) harmonisk samexistens att växa fram. innan dess kommer kulturkrockar att ske.

problemet vi har idag är inte mångkulturalism, utan att en av de viktigaste förutsättningarna för välmående, möjligheten till ett säkrat arbete, knappt längre existerar. utan ordentliga plattformar som kräver samarbete och där likheter (samt fördelaktiga skillnader) kan upplevas blir det svårt att integrera olika grupper. arbetet är en viktig del i att skapa nya identiteter som kan överbygga kulturella skillnader. den sociala samvaron hämmas och den enda som finns kvar bygger på blodsband och gemensamma intressen, vilka båda två till viss del bevisligen skiljer sig åt mellan människor från olika delar av världen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lethuc:

Vad är rasistiskt?

facepalm.

Hampie:

Varför är det bara ‹invandrarnegativa› som tjatar om mångkultur? Vad är det för jävla tramsord egentligen? Alla samhällen har väl rätt mycket olika kulturer inom sig…

Jedi:

Nej, den är inte misslyckad. Folk som inte kan anpassa sig till efter mångkultur är misslyckade.

[love]

BevaraSverigeSvenskt:

Totalt misslyckad! Läs gärna den här länken alla som är invandrarfanatiska och älskar araber, muslimer och negrer från afrika.

Du är motbjudande[smile]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lethuc:

Mångkultur är något som aldrig lyckats, och kommer förmodligen i det långa loppet inte göra det heller. Historiskt sett så har det inte funnits någon harmonisk mångkultur.

Så du tror Sverige skulle vara helt fritt från kriminalitet och våld om det bara bodde "rena" svenskar här?[tired]

lol


   
SvaraCitera

finns det inte redan en sån här tråd..?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lethuc:

Historiskt sett så har det inte funnits någon harmonisk mångkultur. Stater och imperier med mångkulturella inslag har tids nog gått under.

Historiskt sett har det inte funnits någon harmonisk KULTUR. Kultur är inte harmonisk, för mänskligheten är inte harmonisk och kommer aldrig vara. Det finns alltid alldeles för många viljor för att någon slags harmoni ska kunna uppstå. Sen håller jag med om att det finns kulturer som är inbördes ryggdunkande - men dessa tenderar att vara rätt destruktiva på andra sätt. Några exempel är väl Jehovas Vittnen, Amish-folket eller DinLokalaGotharKlubb.


   
SvaraCitera