Forumet - Mångkulturens Ansikte!

Mångkulturens Ansikte!

1211 0 152

Spana också in:

MrSwedishPatriot:

Den där turken kan åka tillbaka där han kom i från! "Ingen svenne rör min syrra"


Jo men tänk på den fina kärleken svennen och muslimtjejen upplevde [love]

MrSwedishPatriot:

ad hitta du den


http://www.youtube.com/user/metalmatte88

Han har gjort massa tecknade kortfilmer som heter "blattar bråk" och driver med stereotyperna bland svenskar och invandrare. Tillexempel "Nu får du inte tycka att blatten var dum för han gjorde så där, för då är du rassist!".
ingetnamn123:

Kanske det, men dom ger samhället 4 gånger mer.[/quote
Vadå? Dom kostar oss 4 gånger mer FATTA det!ingetnamn123:

Kan ni snälla låsa denna tråd? Vi har haft många diskusioner med denna rasist som inte lett någon vart.


För att jag inte fått slutat det jag börjat!
Nu pratar jag om Mångkulturen sluta säg att jag är Rasist!

Du ser/vill inte se vad som håller på att hända!
ingetnamn123:

Du är emot invandrarna gör dig till en rasist. Äckligt [chocked]KÄFT du vet inte ett skit om mig,
Försök att hålla hos till samtalsämnet.


ingetnamn123:

Så du menar att alla ungdomar i Rosengård är kriminella? Du är fan inte klok. Och nu om dom var det, alla invandrare i Rosengård täcker typ 1% av Sveriges invandrare, mindre..


SO? Dom begår mycket brott där, Typ BARA den hära delen av håret så har det varit ungefär tror det var 96 anlagda bränder i rosengård! När brandkåren kommer fram och ska släcka elden VET DU VAD DOM GÖR DÅ? Då börjar dom kasta stenar mot brandmännen DÅLIG stil.[confused]
MrSwedishPatriot:

Då börjar dom kasta stenar mot brandmännen DÅLIG stil.


som du själv säger det, SO? Dom utgör fortfarande inte majoriteten av invandrarna. Det finns dubbelt så fler svenskar som gör värre brått. Varje år är det massa svenskor som går runt och skär bondgårds djurens könsorgan med kniv. Det finns svenskar som våldtar folk. Det finns svenskar som mördar folk. Det finns svenska kriminella ligor som säljer narkotika till barn och sprider prostutitionen. Detta är mkt värre än några tonåringar som kastar små sten på brandbilar. Ja att kasta sten på brandbilar är idiotiskt också, men som sagt, dom är bara tonåringar. Det finns massor av svenska tonåringar som gör samma sak.MrSwedishPatriot:

KÄFT du vet inte ett skit om mig,
Försök att hålla hos till samtalsämnet.


Jag håller mig till ämnet. Ville bara på peka att du är en rasist och att du ska sluta neka det.MrSwedishPatriot:

Du ser/vill inte se vad som håller på att hända!


Jag bor i en invandrartät förort i Stockholm. Jag ser vad som händer, och det händer inget speciellt här som skulle kunna påvärka Sverige. Om det är någons fel så är det dom svenska politikerna som tvingar invandrarna in i en klump.

Och till er som säger att invandrarna drar sig till varandra, ni har fel. Det är så att den svenska riksdagen har skapat olika "ghetton" åt invandrarna, till exempel Rinkeby och Rosengård. Då våra nyinflyttade vänner inte kan någon bra svenska så får dom jobba som till exempel, städare. Som städare får man inte mycket med pengar, därför är dom tvungna att flytta till Rinkeby eller Rosengård för att det är billigast där.

När dessa stackars ungdomar ser vilket jävla läge dom sitter i så börjar dom protestera på ett väldigt dåligt sätt, till exempel som du nämnde att man började kasta stenar på brandbilar. Men det är fan inte dom du ska klaga på utan den svenska riksdagens förjävliga invandrarpolitik.
MrSwedishPatriot:

Jag är en rasist!


Bra att du erkänner det. [cheers]