Forumet - Mångkulturens baksidor

Mångkulturens baksidor

636 0 15

Spana också in:

Schism:

Vad vill du med tråden, förutom att befästa din position som forumets mest stereotypa islamofob?


Jag anser att islamiseringens utveckling är ett faktum och att islam inte är någon harmlös fobi som bevisligen saknar logisk grund.
I en av kommentarerna till den här videon var det någon från Bangladesh som sa "Islamic republic of france", tycker ni inte att det är oroande?
The Box:

Hörredu, där är du, letade efter dig. Ville nämna den dära bastuolcyakn som hädd under bastu-VM när en ryss dog och finnen ahmande på sjukhus. De har alla badbyxor på sig under tävlingen och bastun är 110 grader varm. Alltså mcyekt varmare änstandard bastu och inga jävla giftiga gaser där inte.


Det är mycket möjligt. Sen skulle det kännas märkligt att visa upp män 100% utblottade i teve sändning.
Man ska givetvis inte peka ut någon invandrare över huvud taget som själva grundproblematiken.


Grundproblematiken i smått:

1. Rekordhög arbetslöshet.
2. Bostadsbrister är rekordhög.
3. Invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken.
4. Du kan få uppehållstillstånd utan att kunna Svenska.


- Trots de så var dom politiska blocken överens om att ta emot allt fler invandrare. Vi har nämligen slagit rekord år efter år i ''mottagandet av invandrare''


Det är inkompetenta politiker som har regerat och representerat våran nation i ett x antal år. Jag tänker självklart inte nämna några namn men behövs det verkligen?
Arazoid:

Du ser ju hur totala kultur främlingar står samlade på denna vackra staden Paris. Europa byggdes inte upp av afrikaner eller araber utan vita och så skall det förbli.


Är fullt medveten om problematiken, men ser inte poängen med det enträgna upprepandet av "Se hur det är i landet x"-argument, ofta gestaltade just via tramsigt hopsatta bildspel av slaget ovan. Dina åsikter gör sig avsevärt "bättre" som läsestoft.