Forumet - Manliga tråden - Bara för riktiga alfa män (kvinnor och homos är ej välkomna)

Manliga tråden - Bara för riktiga alfa män (kvinnor och homos är ej välkomna)

3086 3 21
Upptäckt att denna sajten mest består av ett gäng osäkra smyghomos till män (aka feminister) homos och ett gäng tjocka kvinnor som i sin brist på kvinnlighet vill utrota allt sexigt kvinnligt på denna jord.

Det behövs ett kontrast till denna allt för långtgående fjompighet som inte bara utraderar den sexuella vackra kvinnliga kvinnan utan som också drar med sig osäkra män i fjollträsket.

I den här tråden är vi stolta manliga män. Vi låter oss inte bli nedtrampade av några fjollpojkar. Vi låter oss inte bli nedtrampade av några tjocka feminister som vill utrota vår existens.

Vi är stolta män. Vi är alfa. Vi gillar sexiga kvinnor och vi står för det.

Vi diskuterar alla sorts manliga diskussioner. Vackra kvinnor, politik, fotboll, öl, bilar, kostymer eller varför inte hur man får bäst glöd på grillen.

Fjollpojkar, kvinnor, feminister och homos är ej välkomna. Här är platsen för riktiga män.

Hjärtligt välkomna alla män! Mycket glad

Spana också in:


PMR: Alltså, att ha behovet av att skapa en sådan här tråd säger väl något om att man är osäker över sin "manlighet"? Riktiga män har inte behovet att förtydliga att de är just män. Oskyldig
Ifall tråden enbart var till för att förtydliga manlighet, så hade det varit en sak. Men nu är tråden inte till för att lyfta fram eller förtydliga män och manlighet. Tråden är en plats där riktiga män samlas och pratar om manliga saker. Anledningen till varför tråden behövs står i början.

Tråden är alltså inte till för att förtydliga manlighet eller lyfta fram män. Tråden är till för att skapa en plats där riktiga män träffas och kan diskutera i fred, utan att homos, fjollor eller tjocka feminister lägger sig i.