Forumet - Mår dåligt.

Mår dåligt.

1627 0 29
Hej! Jag vill så gärna ha ett svar på min fråga.
Det är så att jag är 15 år, och har alltid gillat killar. Jag har alltid dragit mig till killar och tänder på det. Men en fredagskväll satt jag hemma, och då fick jag någon jätte konstig känsla, och började helt plötsligt tänka på, tänk om jag är bi. Jag blev jätte rädd, och mådde illa jätte ofta. Jag vill inte vara det, tycker inte att det är fel, men jag gillar inte det, jag tänder inte på tjejer och jag är inte kär i någon tjej. Jag mår illa att jag tänker så, det är jobbigt och vill inte tänka så. Ett tag tänkte jag inte på det, men nu har det kommit tillbaka. Får liksom spyattacker när jag tänker det. Jag har en tendens att tänka konstiga saker, brukar göra det ofta, men vill verkligen inte tänka på det här. Och när jag tänker på det, så känns det som att hjärnan jävlas och då inbillar jag mig saker. Skulle aldrig kunna bli tillsammans med en tjej, eller ens ha mysigt. Det är en stor fobi för mig, och det är så jobbigt när hjärnan tänker så. Kan ingen hjälåa mig, vad är det för fel på mig? är 15 år, en jobbig period?
Det är ju nu man börjar utvecklas, eller ja vid den åldern. Du vet man kommer in i puperteten och grejjer, men om du inte gillar tjejer på det där sättet så är det väl inga problem ? Jag menar tankar kan man ju ha, tanskar cirkulerar bara omkring och man kan inte styra det.
Det hade nog varit mycket värre om du hade gillat en tjej och säger som du nu skrev att du blir spyfärdig.
Tycker inte att du ska orora dig.

Jag brukar med ha sådana tankar ibland, även fast jag bara är 18, och jag tror att det är normalt.
Fast mina tankar är typ ''tänk om jag skulle gilla en tjej på det där sättet, vad pinsamt'' and so on.

MEEEN, orora dig inte. :)

Spana också in:

Tack för era svar, känns lite bättre. Men är så jävla rädd, vill inte vara bi (och tror inte att jag är det, för jag dras inte till tjejer alls). Visst kan man tycka att en tjej är fin eller så, men aldrig mer än så. Vill absolut inte tänka på det, men ju mer jag tänker att jag inte vill tänka, så blir det värre och tankarna liksom tar över och jag blir helt knäckt. Sjukt jobbigt. Men får väl försöka tänka på andra saker. Saknar bara mitt "normala" liv då jag slapp tänka på alla dessa saker, ja min hjärna fungerar konstigt! [n]
addelisa:

Men det är alltså inget jag behöver oroa mig för? Tankarna kommer väl försvinna hoppas jag, för såhär dåligt kan man inte må hela tiden.


Dom kommer troligtvis gå över ja tror bara de e nån period du går igenom eller nåt men ja tror helt klart de kommer försvinna [smile]
yoint!:

Dom kommer troligtvis gå över ja tror bara de e nån period du går igenom eller nåt men ja tror helt klart de kommer försvinna


Okej, har läst runt lite på Internet och såg att det finns väldigt många som brukar ha sådana perioder. Tror jag befinner mig i en också. Otroligt jobbigt men det är väl bara att bita ihop.
addelisa:

Okej, har läst runt lite på Internet och såg att det finns väldigt många som brukar ha sådana perioder. Tror jag befinner mig i en också. Otroligt jobbigt men det är väl bara att bita ihop.


Eller så gör du processen kort med denna "period" och förstår att om du inte dras till tjejer sexuellt eller blir kär w/e så är du absolut inte bi eller homo.
Skulle aldrig kunna bli tillsammans med en tjej eller så. Utan det är så jobbigt med tankarna, de liksom tar över helt och hållet. Mår illa. Vill absolut inte tänka på det, ju men jag tänker att jag inte ska tänka blir det värre. Jätte jobbigt, vill bara vara normal som förr. Det "roliga" är att det kom helt plötsligt, hade inte tänk på det ett dugg eller så, utan fick en konstig känsla och sedan började jag tänka på det. Nu kan jag inte ens kolla på en tjej utan att tankarna ska komma, och det känns som att jag ska spy varje gång. Dock så går tankarna bort ibland, och sen kommer tillbaka. Men vill verkligen inte vara bi eller lebb. Har alltid velat ha en kille, och alltid varit med killar.