Forumet - Mår dåligt pga min känsla av desperatheten.

Mår dåligt pga min känsla av desperatheten.

267 0 16
Hmmm. Om man känner sig desperat och det enda man tänker på är att skaffa sig en flickvän. Vad fa'n är fel då? Det är så illa att jag mår dåligt av det. Och jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Helt sick tbh! Skrämmer mig själv. -.-

Svårt att förklara också. Känner mig desperat. Och jag vill bara ha ett förhållande just nu, flickvän. Stadga mig. Bah.
Kände så när jag var 15 år gammal, sedan gjorde jag ett försök och blev nobbad (pga att hon precis hade skaffat en annan pojkvän... hon var snäll dock). Nu har jag inte varit kär sedan dess. Fast det händer ändå rätt mycket runt omkring mig...
Om du känner den desperationen beror det kanske på normala testosteronnivåer eller gott humör i allmänhet bortsett från avsaknaden av kärlek.
Infraröd:

Om du känner den desperationen beror det kanske på normala testosteronnivåer eller gott humör i allmänhet bortsett från avsaknaden av kärlek.


Det är nog rätt. Jag mår skit bra annars. Verkligen toppen. Men shit, jag saknar verkligen kärlek. Jag vet inte sist jag hade ettförhållande. Tror det var för 2 år sen. Mer... Så.. ja, jag saknar något äkta.

Spana också in:

Förvirradknug:

vet inte sist jag hade ettförhållande. Tror det var för 2 år sen. Mer... Så.. ja, jag saknar något äkta.


Ge fan i att leta. Det kommer. Det gjorde det för mig. Men vafan, sen tog det slut nästan lika snabbt. Men inga brudar gillar desperata snubbar. Och stadga sig? Du är 19 år goddamnit! Njut av friheten. Njut av att inte behöva tänka på nån annan eller för den delen betala hyra.