Forumet - Mår illa av sötsaker och sånt

Mår illa av sötsaker och sånt

2484 0 16
Har alltid gjort det också. Om jag äter lite grädde till exempel så får jag sjukt ont i magen och det känns som att jag ska spy. Äter jag en(en!!11!1) godis, till exempel ferarribilar så mår jag också illa i typ en timme! Det är så med allt godis, alla sötsaker och ja, allt sött. Någon som vet vad det kan vara? Kan inte ens dricka varm oboy för då mår jag illa, kall går bra dock, men bara lite. Det är sjukt jobbigt, kan inte äta sötsaker överhuvudtaget utan att må illa. Och jag äter nästan aldrig sådant, men det räcker med något pyttelitet för att jag ska få ont i magen och må asdåligt i flera timmar.

Spana också in:

Jag har ingen aning, men du kanske skulle prata med en läkare? I synnerhet om du upplever problem med illamående/magont i andra sammanhang också.


dazed:

Flickan vill ju inte äta massproducerade fetmabomber som smakar råsocker hela dagarna - jo det är uppenbarligen något fel på henne.


Ja, att må illa av att äta någonting i liten mängd är precis samma sak som att inte vilja äta det hela dagarna. Bra där.
Tror inte alls det är diabetes, de flesta symptomen som stod där är sanna men jag har kollat mitt blodvärde och kommer jag ihåg rätt så hade jag runt 137 eller något, vilket ska vara ganska bra.
Jag Kan vara lite allergisk mot mjölkprodukter, får ofta ont i magen av det, men jag mår illa av saker som inte innehåller mjölk också.