Forumet - Mår illa varje morgon!!!

Mår illa varje morgon!!!

568 0 5
Hjälp!! Jag är mår illa varje skoldag! Jag går upp vid 6. Och går och lägger mig vid 9 så jag sover bra och jag är inte så trött på morgonen. Men efter typ 10 minuter börjar jag må jätte illa.
det brukar bli bättre när jag äter frukost och sen när jag åker till skolan så mår jag vanligt. Såå jobbigt!! Jag brukade äta någon macka på kvällarna en timme inne jag gick och la mig och då mådde jag illa igen på morgonen och jag har också testat att inte äta något innan jag lägger mig.
hjälp!! Vad ska jag göra?!?!?!

Kommentarer (1)

  1. Det beror förmodligen på stress. Mådde med illa varje morgon innan jag skulle till skolan för ungefär ett år sen och det var för att jag blev jättestressad över att tänka på den. Nu ett år senare händer det inte alls lika ofta längre eftersom jag slappnar av mer och inte orkar stressa. Ta det bara lugnt så kommer det försvinna! 

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

De finns några saker du kan ha. 
1: Är du mobbad? många blir illamående av rädsla
2: Har du för mycket skolarbete eller har du inte berättat för dina föräldrar att det kanske inte går bra för dig i skolan. Stress är en stor orsak till illamående.
3: Har du diabetes? Om du inte vet om du har det så kan det vara en grej nästa gång du går till doktorn. När du vaknar så har ditt blodsocker sjunkit och det kan vara orsaken till ditt illamående. När du får i dig mat så blev det bättre sa du? Det låter som diabetes så du borde hålla dig undan socker mitt i veckan

Hoppas mitt svar har hjälpt.

Spana också in: