Forumet - Mår riktigt dåligt

Mår riktigt dåligt

4690 3 73
Jag har blivit misshandlad & hotad till livet x antal gånger, och är fullkomligt livrädd för allt där ute. Polisen vägrar utreda detta, eftersom jag är inlagd på BUP, och dem tror jag har hittat på.
Och jag har rymt hemifrån ett 20tals gånger, och en gång kommer jag klart ihåg efter att polisen hittat mig, och jag hade precis blivit misshandlad, att när jag berättade om detta, sa dem :
"hon är inlagd på en psykiatrisk klinik, och hur förmodligen hittat på detta, för uppmärksamhet",
dem orden tär än på mig. Och jag är fortfarande inlagd, och just nu på Tvångsvård, eftersom jag fortsatt och rymma, skada mig själv, och uttryckte att jag skulle ta livet av mig. Men saken är den, att jag mår bara sämre. För "tack vare" misshandlingarna, och att ingen vill utreda dem, så kan jag inte gå utanför avdelningen, trots jag hatar att vara här.
Och allt jag vill är att rymma härifrån, men kan inte.

Jag är så livrädd för att vara där ute, jag är rädd för att bli misshandlad igen, men ingen tar mig på allvar.
Vad ska jag göra ?

Spana också in:

ellinorlinnea:

Och jag har rymt hemifrån ett 20tals gånger


Varför/hur har du kommit tillbaka? Hur länge har du varit borta?

ellinorlinnea:

Och allt jag vill är att rymma härifrån, men kan inte.


Jo, uppenbarligen, eftersom du gjort det minst 20 gånger tidigare?

ellinorlinnea:

Jag vet inte, eftersom polisen inte vill utreda detta ..


Är det folk som kommer fram till dig i mörkret ute och slår dig eller är det inomhus? Är det vid vissa tillfällen? Hur går misshandeln till? Får du ytliga sår eller kan du komma loss? Hur många gånger har det hänt? Varför kan du inte se misshandlaren?

Mycket är oklart.
Polisen har hämtat mig varje gång, och jag har då varit borta i allt från 1 timme - 19 timmar som mest.
Ja, dem har kommit framtill mig i mörkert, och börjat misshandlat mig, utomhus. Jag har sett dem runt min skola innan. De håller fast mig stenhårt, och håller för min mun så jag inte ska kunna skrika. Jag har vid varje misshandel fått blåmärken, och vid den "senaste" fick jag ett stort blåmärke över bröstkorgen och revbenen och ett skärsår över vänster bröst. Det har varit kolsvart ute, och dem har varit klädda i svart/gröna jackor, med luvor uppe.
Det har varit 3 misshandlingar .