Forumet - Mår riktigt piss just nu! Hjälp mig.

Mår riktigt piss just nu! Hjälp mig.

2249 0 19

Tjena! Har nu gått och fått en crush på en tjej i klassen. Hon är så himla fin, söt, snäll och hur gullig som helst. Det verkligen pirrar i magen när jag ser henne, speciellt när hon ler mot mig så kan jag verkligen känna hur de pirrar till i magen.

Problemet är att min kanske bästa kompis också har fått en crush på henne. Vi har inte pratat om de här utan jag märker på hans kroppsspråk att han gillar henne riktigt mycket. Han däremot försöker få mer kontakt med henne och de känns på nått sätt som att hon gillar honom. Bara de svider ju men vafan är ju på något sätt glad för hans skull samtidigt som jag bara skulle vilja skrika åt honom i frustration. Svårt att beskriva vad jag menar. Det han gör är att gå efter henne, ler mycket mot henne, har börjat dissat mig för henne genom att fråga enbart henne frågor och inte mig och han har på senare tid också börjat blivit mer deppig när han inte är i kontakt med henne i skolan. Han har dessutom sagt till henne att han tycker hon ser bra ut.

Visst det är kanske lite synd om mig nu. Men de är nog fan mest synd om honom ändå. Hon har visat honom intresse. Jag kände för att bara skita i de och gå ifrån skolan. När jag går ut ser jag att hon pussar en annan kille i klassen? 

Man får bara ta och inse att min bästa kompis situation i själva verket är värre än min. Men jag är mest ledsen över min bästa kompis nu eftersom jag fick reda på en händelse som förändrade allt. Så vad ska jag göra? Ska jag berätta de här för min kompis eller inte?

Spana också in:

Jag tycker att du ska berätta det för honom, för du kommer inte må bra av att gå runt och hålla detta samtidigt som du ser att han försöker. Och han mår bättre på sikt tror jag om han får reda på det nu och inte senare, och dessutom då får reda på att du redan visste om det.
Som en nämnde ovan ärlighet varar längst och jag tror din kompis bli tacksam att du berättade det även om det kanske sårar honom för stunden.

Stort lycka till <3


JaamenLol: Om du berättar för din kompis.  Xd 
haha jaaa de ska jag göra :)
1996: Jag tycker att du ska berätta det för honom, för du kommer inte må bra av att gå runt och hålla detta samtidigt som du ser att han försöker. Och han mår bättre på sikt tror jag om han får reda på det nu och inte senare, och dessutom då får reda på att du redan visste om det.
Som en nämnde ovan ärlighet varar längst och jag tror din kompis bli tacksam att du berättade det även om det kanske sårar honom för stunden.

Stort lycka till <3
Nej du har faktiskt rätt. Men eftersom att de känns som att hon ger honom respons på hans försök känns de på nått sätt fel och gå in och säga något.
Men tack iaf :)