Aviseringar
Rensa alla

marinerad rostbiff


Ämnesstartare

Okej, det här med marinader. Jag tänkte marinera en riktigt fin, blodig del nu för första gången och har läst på lite på internet. Någonting jag ine fattade var att jag FÖRST ska fixa biten i ugnen för att sedan marinera och lägga in i kylen i två dygn...

[shake]Vadå ska man servera den kall?


   
Citera
Ämnesstartare

Blev fett hungrig nu


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

wuh?
Mig vetligt ska man lägga den i marinaden, låta stå si och så länge och sedan värma på[surprised]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

6laxari1laxask:

Mig vetligt ska man lägga den i marinaden, låta stå si och så länge och sedan värma på[surprised]

Det låter ju godast att faktiskt äta en varm köttbit men på tre ställen har det stått att man ska värma först[tard]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Harpyja:

Det låter ju godast att faktiskt äta en varm köttbit men på tre ställen har det stått att man ska värma först

Hm, fast du, jag kom på en grej. Rostbiff brukar man faktiskt äta kall!
Går att äta varm också. Går du exempelvis till charken på typ ica och köper färdigskuren rostbiff så är den kall, bara att äta.
Kanske är så dom tänker.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

6laxari1laxask:

Rostbiff brukar man faktiskt äta kall!
Går att äta varm också.

Okej, så jag testar det där med att värma den först då och sedan slänga in den i kylen i två dygn.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Harpyja:

Okej, så jag testar det där med att värma den först då och sedan slänga in den i kylen i två dygn.

FInt. Kom med edit sen och berätta hur det gick!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Harpyja:

[shake]Vadå ska man servera den kall?

Rostbiff brukar väl inmundigas i det tillståndet?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

rostbiff är kall ja


   
SvaraCitera

marinad är innan tillagning, glaze är under tillagning

jag tror man marinerar rostbiff, tillagar och sedan kyler den. [smile]


   
SvaraCitera

Dold text: jag är allergisk mot rått nötkött: dör om jag äter rostbiff


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nachac:

Rostbiff brukar väl inmundigas i det tillståndet?

Fast jag föredrar kött varmt men man får väl nöja sig med varm potatis.

internet:

jag tror man marinerar rostbiff, tillagar och sedan kyler den.

Nä, majoriteten av hemsidorna har sagt att man tillagar, marinerar och sedan kyler[tard]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Harpyja:

Fast jag föredrar kött varmt men man får väl nöja sig med varm potatis.

Du kan hälla varm sås på[y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nachac:

Du kan hälla varm sås på[y]

Jag kan inga såser[mad]
ad har man för sås till en rostbiff?


   
SvaraCitera
Åtta

Hänskapt:

rått nötkött

Rostbiff är inte rått.


   
SvaraCitera