Forumet - Massinvandring eller välfärd, vad väljer ni?

Massinvandring eller välfärd, vad väljer ni?

26604 0 120
Nu efter Reinfeldts uttalande att det inte kommer finnas något reformutrymme alls till annat än invandring, vad prioriterar ni? Ska skolan, vården och äldreomsorgen få underbemannas i många år till?

Välfärd eller massinvandring?

Det man ska komma ihåg är dessutom att invandringen inte bara slukar åt sig reformutrymmet utan också i längden påverkar just välfärden negativt. Det är alltså inte bara så att det blir mindre pengar att satsa på välfärden med invandring, utan invandringen i sig innebär dessutom sämre kvalité och därmed ännu mer kostnader för att kompensera. 

Invandringen slukar alltså både åt sig reformutrymmet och gör dessutom i längden att man behöver investera ännu mer pengar i välfärden för att hålla uppe kvalitén. 

En invandring som förövrigt dessutom är direkt inhuman.

Spana också in:


kakakaka: Det e bra att sätta utsatta grupper mot varandra ist för att tänka lite längre... vf tar du inte upp de 500 miljarder som försvinner t skatteparadis ist?

dö pucko
två fel gör inte ett rätt, jag håller med att det du beskriver är det större av problemen, men massinvandringen är en del i att gynna samma intressen som får 500miljarder att försvinna till skatteparadis

bostadsbrist så att hyror kan höjas, arbetslöshet å att att anställningsskydd kan slopas, löner kan minskas och arbetsvillkor försämras, segregation(både mellan invandrare och svenskar men också mellan olika grupper av åsikter) men det värsta är väl att man lägger enormt mycket pengar för att ta hit folk till att ofta leva segregerade kassa liv, istället för att man hade kunnat lägga samma pengar i flyktingarnas närområden och då räddat enormt många fler liv

någon som röstar M är 10ggr värre än någon som röstar SD i mina ögon


ska du kalla mig rasist nu?
att många som röstar SD är främlingsfientliga/rasister stämmer helt klart, hur många % det faktiskt är är mer oklart..och ja SD är ett jävla skitparti men också det enda partiet som "vågar" ta i invandringsfrågan,.. från att sd och svp fick tillsammans..någon procent..till idag att SD kan få över 15% av rösterna... innebär det att minst 10% av den röstberättigade befolkningen blivit rasister eller kanske..kanske... att det är något fel med invandringspolitiken

Kudhos:
Ringrunka är att likasinnade ältar något utan att komma med något av värde. Alla SDare på um ringrunkar varandra och alla anti-SD ringrunkar varandra. 
Tror du att det bara är SD:are som är invandringskritiker eller? Finns många moderater, kristdemokrater och sossar som inte är särskilt förtjusta i dagens invandringspolitik.

Jag röstade Piratpartiet i EU-valet 2009, Folkpartiet i valet 2010 och Kristdemokraterna i EU-valet 2014 så det vore ju konstigt att se mig som en SD:are.

Men jag ringrunkar såklart med andra invandringskritiker, den kritiken är vad som förenar oss. Poängen är såklart att vinna över folk som står i mitten och egentligen är kritiska till invandringspolitiken men som inte vågar höja rösten på grund av den sociala stigmatiseringen.

Ingen FI:are, V:are eller annat kommer börja kritisera invandringspolitiken.

Nederländaren:
Tror du att det bara är SD:are som är invandringskritiker eller? Finns många moderater, kristdemokrater och sossar som inte är särskilt förtjusta i dagens invandringspolitik.

Jag röstade Folkpartiet i valet 2010 och Kristdemokraterna i EU-valet 2014 så det vore ju konstigt att se mig som en SD:are.
"Nej för sdare e såna dummiga rassar att dom int eens vet va dom röstarr.. haha dum huvve du gillar ju tacos"