Forumet - Massiv mens?

Massiv mens?

1279 0 15
Det är inviduellt. Oroa dig inte. Vill du vara säker, kontakta din ungdomsmottagning. Holy shit vad du blöder. "I don't trust anything that bleeds for five days and doesn't die". Äckligt med mens. Tror du stressar upp dig i onödan, pröva att byta till tamponger som suger upp mer. Tråd låst p.g.a. inaktivitet.
Alla blöder olika mycket. Men om du blöder väldigt mycket riskerar du att få järnbrist. Så gå till en vårdcentral och förklara din situation!
Vet ej om man kan kontrollera blodmängden, men kan kanske tänka mig att den kan minska av att gå på p-piller regelbundet. Men även det är ju olika för alla, för vissa blir det flera gånger värre av p-piller.

Just det, är det första dagen på mensen? Man blöder alltid mer då. Så du kanske blöder allt på bara några dagar? Eller nåt.

Finns en miljon förklaringar.

Spana också in:

Finnsisjön_:

Det landade nåt hårt på golvet när ja duscha iaf, det var svart och stor som en halv pingpongboll, våga inte inspektera de så noga, skyfflade upp den med en isskrapa och spola ner.


Behöver inte vara ett missfall. Kan lika gärna ha varit klumpat blod eller hinnorna som hållt fast blodet, minns inte vad de heter nu. Ibland kan de klumpa sig och så kan det göra sjukt ont.

Svårt att veta vilket det är. Men om det är ett missfall är det väl bara att låta det blöda helt enkelt. Tror inte man uppsöker läkare för ett missfall om det inte är längre gånget om du förstår vad jag menar.