Forumet - Måste börja träna..men har ingen motivation

Måste börja träna..men har ingen motivation

3258 0 17

Spana också in:

Känner igen mig. Det var visserligen väldigt länge sedan jag tränade någorlunda regelbundet, men jag saknar det non the less! Sen finns det saker jag inte tränat förr som jag fortfarande håller mig undan...

Gruppträning och gym siktar jag på, till att börja med. Egentligen vill jag lira innebandy med, men fungerar tyvärr dåligt med skiftarbete. [sad] Hade gärna lirat varannan dag eller något annars för det är så roligt! [blush]
passaro:

Knepigt. Har du cykel? Cykla i terräng tyckerj ag är fett kul.


Aa men jag gillar verkligen inte att cykla [blush]
Men tror att jag ska försöka köpa hem lite hantlar å annat skit, för köper jag det själv så måste jag använda det!!ToxicWithaHintOfSteam:

Om det inte inspirerar så vill du ju inte träna egentligen.Kanske är personerna du tränade med du saknar, om du tränade med någon vill säga.


Tränade fotboll i 12 år, gymnastik i 2 år, tennis och brottning i 2 år och karate i 4 år :)
Sen när jag blev 15 år och gick in i puberteten helt så slutade jag för jag blev så extremt trött (visade sig vara att jag var gluten intolerant) och jag började växa (från 147 cm till 170 cm på en sommar) sen så hängde inte kroppen med mer så jag slutade..och nu är det svårt att hoppa in igen känns det som :)
votka:

motivation till att träna, hur i hela friden ska jag få det?


kolla på "pumping iron" (filmen)votka:

svårt, jag gillar inte att vara ute och springa och jag bor så pass lång ut i skogen att det tar vi minst 25 minuter med bil till närmaste gym och ännu länge tid till fotbollsträning..


Då är det väl dags för dig att flytta?
hitta en träningsbuddie i början!

och packa väskan dagen innan så att du inte har ngn ursäkt till att inte ta med dig väskan och inte träna, nu när allt redan är servat. det enda du behöver göra är att ta med dig väskan, och efter en dag på jobbet/i skolan så måste du ju träna sen, annars har su släpat runt på väskan helt i onödan??
votka:

svårt, jag gillar inte att vara ute och springa och jag bor så pass lång ut i skogen att det tar vi minst 25 minuter med bil till närmaste gym och ännu länge tid till fotbollsträning..


Gillar du typ musik då? Enklare att träna till något riktigt köttigt med distade gitarer, dubbla baskaggar och annat porrigt.