Forumet - Måste dra dit...

Måste dra dit...

445 0 25
Hej jag är 13 och jag bor i malmö.min tjej bor i göteborg.Vill verkligen träffa henne nu på torsdag(är riktigt kär).problemet är att jag inte får åka dit av mina föräldrar.Jag vill typ ljuga till dom att jag ska någonstans i malmö typ klockan 10.00 till 18.00.Ska ta tåget dit.Vad ska jag säga till dom?Vill ha något i stil med"ska dra till karslundsbadet,ska vara där hela dan",Vill ej ha svar som "du är för ung" eller "man får inte ljuga".Det är inte lönt att tjata då jag redan har gjort det.Jag tänker inte låta något stå i vägen mellan mig o min tjej... Seriösa svar,jag är allvarlig.

Spana också in:

stereo total:

Heja kärleken!


!!!!!

eroh:

om jag var du skulle jag inte ljuga o riskera att ens föräldrar aldrig mer riktigt litar på dig.


Men hans föräldrar är ju riktiga töntar som inte låter honom åka tåg själv till göteborg. Såna där överbeskyddande curlingföräldrar som tror att de skyddar sitt barn när de egentligen försätter det i en framtid som ett handlingsförlamat mongo som inte klarar av någonting själv. Det finns ingen anledning att säga nej till att låta en 13-åring åka tåg själv mitt på blanka dagen.

Jag instämmer: HEJA KÄRLEKEN!
framtidstron är död:

Jag instämmer: HEJA KÄRLEKEN!


+1 till allt du skrev.

För inte så jävla längesen ansågs man vuxen när man var 13. Visserligen var det lite lägre krav på den här typen av saker, men en 13-åring ansågs kapabel att ta hand om sig själv hyffsat. Jag känner folk som flyttat hemifrån när de varit 14 och överlevt.

aekitsune:

När man är 13 ÄR MAN INTE KÄR


För alla tycker och känner precis som du gör.
Sluta försöka bestämma vad han känner och inte.

aekitsune:

Och bytena?


Det är inga byten, det går tåg direkt emellan.