Forumet - Måste han skriva först för att vara intresserad?

Måste han skriva först för att vara intresserad?

462 1 5
Jag har en ordentlig rush på en kille i min klass, men han skickar hela tiden ut olika signaler jag inte vet hur jag ska tolka. Han tittar en del på mig, tittar till och med bakåt om jag sitter bakom honom. Vi var också på en lära känna klassen dag då han går i min klass, och på en övning skulle man hjälpa varandra hålla balansen och då verkade han ändå tycka om att hålla i/om mig och tittade på mig relativt ofta efter det. Men han skriver aldrig först, så jag väljer att göra det för att visa intresse. Våra konversationer flyter på bra, och han skriver ganska mycket och långt. Vet inte hur jag ska tolka detta då han ALDRIG skriver först. Känns som att killen kanske nån gång ska visa intresse tillbaka genom att skriva först men han sägs vara blyg.

Qubbie: Jag har en ordentlig rush på en kille i min klass, men han skickar hela tiden ut olika signaler jag inte vet hur jag ska tolka. Han tittar en del på mig, tittar till och med bakåt om jag sitter bakom honom. Vi var också på en lära känna klassen dag då han går i min klass, och på en övning skulle man hjälpa varandra hålla balansen och då verkade han ändå tycka om att hålla i/om mig och tittade på mig relativt ofta efter det. Men han skriver aldrig först, så jag väljer att göra det för att visa intresse. Våra konversationer flyter på bra, och han skriver ganska mycket och långt. Vet inte hur jag ska tolka detta då han ALDRIG skriver först. Känns som att killen kanske nån gång ska visa intresse tillbaka genom att skriva först men han sägs vara blyg.
Asså ni kanske inte är på det sättet än att han tycker att han ska skriva först? asså om en tjej skriver något till mig flera gånger och jag inte känner något mer än vän så kanske jag inte skriver först ;) Men när jag väl känner något skriver jag alltid först ;)
Du behöver nog inte ge upp, men du får nog ge det lite tid. Sen kanske inte han vet vad du tänker och så, eller så känner han sig osäker. Jag menar är ju inte bara tjejer som kan vara blyga och osäkra.

Om det är din crush tycker jag du inte ska ge upp, sen om det blir något eller inte kan man ju inte veta nu :)

Spana också in:


Listus: Du behöver nog inte ge upp, men du får nog ge det lite tid. Sen kanske inte han vet vad du tänker och så, eller så känner han sig osäker. Jag menar är ju inte bara tjejer som kan vara blyga och osäkra.

Om det är din crush tycker jag du inte ska ge upp, sen om det blir något eller inte kan man ju inte veta nu :)
Ja, är sjukt attraherad av honom så han känns värd att kämpa för, men det kommer nog bli lite knepigt.