Forumet - Måste jag sluta med mina P-piller?

Måste jag sluta med mina P-piller?

2315 1 6
Jag skaffade P-piller  för att jag skulle kunna ha sex utan att bli gravid, (ganska uppenbart) men nu kan jag inte ha de alls för att min mens inte vill sluta... Jag är påväg in i ett förhållande med mitt ex igen och vi vill ju kunna ha sex... Så är de bara att sluta med P-pillerna så min mens kan sluta någon gång? Har inte ens "käkat" en karta. (Och nej tänker inte ha sex när jag har mens, de är bara sjukt äckligt) 

Inga kommentarer

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Kondom är väl ändå ett bättre skydd? P-piller fungerar väl inte alltid...
När jag satte in min p-stav så blödde jag konstant i två månader. Sen slutade det och jag har inte blött någonting sen dess! Man får nog ge det lite tid. Hon på UMO sa till mig att jag skulle prova på i iallafall ett halvår för kroppen inte hinner vänja sig så snabbt. Och jag är glad över att jag inte tog ut den, jag är så nöjd med den (-:
Det är p-stav dock. Vad använder du för p-piller?
Pinsamt ringa ju, då går jag hellre till ungdomsmottagningen och snackar med dom, för jag pallar inte dehär, de funkar liksom inte, dör hellre än att hålla på med de är i tre månader... Men slutar jag så kommer den ju förmodligen skuta snabbare än om jag fortsätter med skiten