Forumet - Måste köpa en såndär touch smartphone grej

Måste köpa en såndär touch smartphone grej

3697 0 43

Spana också in:

Werjevir:

den har ju knappar det är bra
men har för mig att sånna billiga nutida knappmobiler går lika lätt sönder som smart phones men är inte lika fancy ungefär


fast den kostar bara 350 spänn så det är ju värt, klart mer värt en än telefon för 4000 som inte ens går att lägga på köksbordet utan att den går sönder.
OF 5:

fast den kostar bara 350 spänn så det är ju värt, klart mer värt en än telefon för 4000 som inte ens går att lägga på köksbordet utan att den går sönder.


mmh poeng tror jag först kollar runt om nån har nån gammal de inte behöver
sen som en sista lösning köper en sån där 113
nykterist:

saknar knapptelefon. har haft smartfånen i över ett år nu och är fortfarande inte van vid den. borde vara lätt att hitta begagnade knapptelefoner för ingenting. kanske ska köra på det, du borde köra på det, alla borde köra på det.


eller hur knappar är det enda rätta [cry]

ja gör det!!
Ska jag också göra
Så kan jag spela snake 1 i svartvitt [love]
Werjevir:

eller hur knappar är det enda rätta

ja gör det!!
Ska jag också göra
Så kan jag spela snake 1 i svartvitt


har aldrig haft en mobil med snake, alltid sony ericsson. kanske är detta ännu ett sådant mönster som är till för att brytas.

undrar om man fortfarande kan köpa fula skal till de där gamla nokia, var lite avis när min syster kunde köpa skal på marknader men inte jag kommer jag ihåg.[blush][sad]
Hjärtlös:

jag måste också min avstängnings/påläggningsknapp fungerar inte och minneskortet är borta.. och den låter helt asjobbigt jag vill inte ha den. åååh...


aa låter ju illa

nykterist:

har aldrig haft en mobil med snake, alltid sony ericsson. kanske är detta ännu ett sådant mönster som är till för att brytas. undrar om man fortfarande kan köpa fula skal till de där gamla nokia, var lite avis när min syster kunde köpa skal på marknader men inte jag kommer jag ihåg.


själv har jag alltid haft nokia känns lika självklart som att himmelen är blå ibland : o

haha ah de där skalen usj hahah jag hade en som man kunde göra egna skal till ooh vad fult

Xisco:

Nehe!Sluta fråga efter tips då!


fast ville ha tips sen ändrade jag mig o ville se om nån hade en gammal mobil