Forumet - måste man borsta tänderna

måste man borsta tänderna

2443 0 20
Rodnar måste man borsta tänderna varje dag för att få ha en flickvän Rodnar

säg genomsnittlig människoliv 80 år
genomsnittligt 365,25 dagar år
2 minuter
2 gånger

det blir över 100 000 minuter!! Galen Skulle du hellre borsta tänderna i 100 000 minuter och sedan aldrig behöva igen??

Får man ha en flickvän om man är tandborstresistent?


hejjagvetintevadjagskaheta: Enligt 9 kap 178 § "skall en varelse ej ingå relation med ett kvinnligt kön om dess tänder ej rengjorts vid minst 2 tillfällen på 24 timmar. Undantag gäller för varelser som betraktas som icke mänskliga. Det är däremot tillåtet att ingå relation med det manliga könet om tänderna ej rengjorts."

svaret är alltså ja, man måste borsta tänderna!
I Sverige finns det faktiskt ingen lag om tandborstning. Eftersom att du har citerat påståendet, undrar jag vart du fick den nu s.k. lagen ifrån? Tacksam för svar

Spana också in:


Deinosuchus: Att borsta tänderna med vanlig tandkräm är extremt ohälsosamt. Du behöver knappt borsta alls om du har en bra diet helt utan socker, men även då kan man göra det då och då antingen utan tandkräm eller med hemmagjord. Bara att läsa ingredienserna på din tandkrämstub om du inte tror mig.
Hur gör man hemmagjord tandkräm?

Deinosuchus:
https://www.livestrong.com/article/167101-what-are-the-harmful-ingredients-in-toothpaste/
https://www.cleure.com/Toothpaste-Ingredients-to-Avoid-s/251.htm
Inga direkt hemska ingredienser där, det enda dåliga är väl slipmedel för att göra tänderna vitare som sliter på tändernas emalj, resten var bara saker som skapar konsistens och binder samman ingredienser och ser till att man inte drabbas av kolie om man förvarar en öppen tub i rumstemperatur. 

Och ett tips, om en artikel, som den andra där, talar om hur dåligt något är samtidigt som den försöker sälja dig en alternativ produkt till den "dåliga" grejen så kan du utan eftertanke ignorera allt som står i den.