Forumet - Måste man kolla på porr?!

Måste man kolla på porr?!

5198 0 205
Känslan när jag vet att han kollar på porr är kvävande. Som att jag får panik inombords och låser hela mig. Jag fungerar inte. Vill kräkas och får inte fram några tårar, inga tankar finns i huvudet, det är bara tomt och jag måste komma ihåg att andas.

Mår så sjukt dåligt av det. Tips?

Spana också in:

Eh,om jag hade haft en partner som sa att jag INTE fick kolla på porr så hade jag flippat ut,alla behöver tid för sig själv och lugn och ro och det är jävligt naivt att tro att ens partner alltid fantiserar om en när den onanerar,den har ju sex med dig,räcker inte d? [shake]Give him some space.[shake]Visst,jag hade inte tyckt d va så smickrande om min partner skulle göra d,men jag skulle respektera d sålänge han inte valde d före mig.[tard]
sockerdricka:

Hmm, kan han inte bara slut att kolla på porr för din skull?


Jo, om han får bilder på mig. Men jag vet ju inte hur ofta han vill ha det [sad] Sen är jag inte så pigg på att skicka såna bilder, för att jag måste. Men det blir ju typ så, annars vet jag att han kollar på porr.
Bl0cket:

Jo, om han får bilder på mig. Men jag vet ju inte hur ofta han vill ha det [sad] Sen vet jag inte om jag är så pigg på att skicka såna bilder. Visst ibland, men inte för att jag måste. Men det blir ju typ så, annars vet jag att han kollar på porr.


Vadå? Slutar han inte om du ber honom?
Bl0cket:

Man kan ha det utan att titta på porr.

Och det är lätt för dig att säga sådär. Du känner inte som jag.


Jo,jag hade säkert blivit sårad av d oxå.

lugn och ro med sig själv=onanera,man behöver en ensam stund fan,inte bara killar som gör d,alla gör d,knappast så alla som har partner slutar onanera.[shake]och som sagt,d är naivt att tro att ens partner alltid fantiserar om en när den onanerar,den kan ju ha sex med en.porr används av både tjejer och killar som har förhållanden som även har ett eget intimliv där partnern inte behöver vara närvarande.
Hade d känts bättre om han läste sexnoveller istället?antar att d är att han kollar på andra tjejer som stör dig för du har dålig självkänsla.
sockerdricka:

Hmm, nä jag vet inte vad du skall göra. Jag tycker inte du skall skicka bilder på dig själv till honom mer iaf..


Liksom, jag kan skicka bilder till honom. Inga problem. Men det känns inte kul att göra det för att jag måste. De bilder jag har skickat, skickade jag för att det var kul och jag ville. Nu känns det nästan som ett tvång =/ även fast det inte är det, egentligen.
Bl0cket:

Tänker inte diskutera detta med dig längre. Hade du förstått hur jag känt hade du inte skrivit som du gjort.


jo,jag hade blivit sårad av d med,men man måste ju för fan få tillfredställa sig själv utan att va med sin partner och porr är en hjälp på vägen :S:S:S:S gosh,hur gammal är du egenterligen,inse,alla har privata behov och hjälpmedel behövs.
Ska tjejer i förhållande inte få onanera med dildosar för d kan jämföras med att hon hellre gillar den istället för sin killes kuk?[tired]
Bl0cket:

Liksom, jag kan skicka bilder till honom. Inga problem. Men det känns inte kul att göra det för att jag måste. De bilder jag har skickat, skickade jag för att det var kul och jag ville. Nu känns det nästan som ett tvång =/ även fast det inte är det, egentligen.


Förstår. Men jag tycker inte han är värd din bilder [smile]