Forumet - Måste ni ha bild på undernärda ungar i headern?

Måste ni ha bild på undernärda ungar i headern?

668 0 72

Spana också in:

Knarko:

Så om du börjar svälta eller är jäääävligt hungrig, vad anser du att du behöver då för att få motsatt effekt?


Vi har skickat mat till svältande barn i Afrika i 50 år, det har ingen effekt, det löser inte problemet, det är en misslyckad åtgärd. Efter 50år svälter fler än någonsin. Faktum är att U-hjälp i form av mat bara förvärrar problemet, för det gör att fler ungar överlever och så blir katastrofen större nästa gång.

Istället borde man satsa på utbildning,statsbyggnad och VETTIGA saker som faktiskt HJÄLPER Afrikanerna. Men detta skiter rika västerlänningar i.

Er macchiato-kampanj är rena avlatsbrevet för rika västerlänningar, ett billigt sätt att köpa sig ett lättare samvete, men man skall inte inbilla sig att man gör nån positiv insats för Afrika.
KIHMB:

Istället borde man satsa på utbildning,statsbyggnad och VETTIGA saker som faktiskt HJÄLPER Afrikanerna.


Du vet att det är torka där va? Sluta skräpa ner.

Och har ni ens läst texten?

Jag tycker att det är bra att UM uppmanar folk att hjälpa de svältande och uttorkade barnen i Afrika. De ungarna kunde inte välja var de föddes och det gör inte att det är okej att de svälter och dör medan vi lever med våra i-landsproblem som att inte orka gå upp för att gå till skolan eller att vara ledsen över att ens favoritsymaskin slutat tillverkas. Det är själviskt, enligt mig, att blunda för en sådan katastrof som den på Afrikas horn.
Jag tycker fan att de ska ha en lag där i afrika : Max ETT barn. Ja som de vore i china. Hur fan ska de föda dussintals människor om de inte kan försörja sig själva?

Och sedan vill de i väst/amerika att skicka mat som vanligt. Alltså jag får en jäkla damp på människor som såna i afrika.

[mad]