Forumet - Måste välja gäng. Vad ska jag göra?

Måste välja gäng. Vad ska jag göra?

1060 0 25
Jag står mitt i mellan två olika "gäng" i skolan. Och jag måste välja. Det här är nog det absolut jobbigaste jag har varit med om. Tidigare har jag bara känt ensamhet och utanförskap. Nu måste jag välja. I fredags var alla urgulliga mot mig. Jag har under en lång period nu umgåtts med gäng 1 kan vi kalla dem. Tidigare har de gått iväg och bestämt grejer utan mig trots att dem ser att jag gör allt för att få vara med dem. I fredags var det helt tvärtom, alla väntade på mig. En utav tjejerna där satt utanför musikrummet och hjälpte mig med ett pianoackord trots att vi var försenade och hon skulle aldrig vilja komma försent egentligen. Gänget väntade på mig när jag plockade ihop och för en gångs skull väntade dem på mig till lunchen när jag satt och pratade med en lärare.

Gäng 2, som jag aldrig direkt har umgåtts med. En utav tjejerna där var en utav mina bästa vänner tidgare men hon lämnade mig för typ ett halvår sedan. Då gick hon till gäng 2, därför har jag känt att jag inte har velat umgås med dem (jag är sjukt blyg). Nu i fredags helt oväntat följde jag med dem och fikade och hade jätteroligt! Det här gänget pratar väldigt mycket och jag har alltid varit urblyg, men just den här dagen vågade jag prata precis som dem. Sedan började en utav tjejerna där må jättedåligt, och jag kände verkligen hur mycket jag brydde mig om henne. Hon blev jätteglad över att jag fanns där, hon SÅG att jag fanns där.
En annan utav dessa tjejer som jag aldrig direkt har pratat med känns det som om jag har kommit närmre nu.

Just nu känns det som om jag vill vara med gäng 2, men tänk om jag blir utfryst där någongång, då kan jag ju inte gå tillbaka till gäng 1 då dem kommer strunta i mig. För att vara inräknad någonstans kan man ju inte bara gå iväg och komma tillbaka lite hur som helst... ååh, jag blir galen. Tänk om alla bara kunde vara tillsammans resten av terminen. det hade varit perfekt. För sedan börjar jag gymnasiet i höst och då hoppas jag verkligen att jag hittar några där...


vad tycker ni att jag borde göra? Jag tycker att det är roligast att umgås med gäng 2 plus att man verkligen kommer dem nära och jag känner att jag, precis som med gäng 2, bryr mig o mdem, men samtidigt skulle jag kunna göra allt för att få behålla gäng 1. jag älskar dem och vill verkligen inte förlora dem.

Spana också in:

enhimmelskdrog:

nu orkade jag inte läsa exakt allt men varför måste du välja? [shake]


Håller med enhimmelskdrog, varför måste du välja gäng? Du kan väl umgås med gäng 1 när du känner för det, och gäng 2 när du känner för det?
Tror knappast att de skjuter dig om du umgås med andra ibland. [rolleyes]