Forumet - Måste ventilera lite..

Måste ventilera lite..

334 0 10
Lite kvällswajjn från mig.

Blir så jävla irriterad! Jag åkte tunnelbana från Mariatorget för en timme sedan. När jag gick på så såg jag ett säte där alla 4 sätena var lediga. Yes, tänkte jag! Fan vad gött nu kan man bre ut sig och ta en liten tupplur. Vad fan händer? Jo på nästa station går där på tre stycken tjocka tjejer. Med tjocka menar jag tjocka som i MAFFIOSO-tjocka. Vad gör de? Jo självklart så sätter de sig vid mig![mad] Jag blir nästan upptryckt mot fönstret när den ena sätter sig brevid, precis som Sunes familj blir i husvagnen i Sunes sommar. Nåväl.. "jag ska inte åka så långt" tänkte jag och blundade igen.

Sen börjar deras jävla kackel. De sitter och tjatar i säkert 10 minuter om att alla "idiotiska" killar bara tittar efter smala tjejer och att de håller på att motionera på SATS men att det inte ger något resultat. Men det värsta av allt var att alla tre satt med vars en stor fet cola och paj från McDonalds och sörplade som några jävla groteska grottmänniskor! Jag lovar att de säkert hade ätit minst två BigMac-plusmeny var innan!

Vad fan tänker idioterna med? Tror de att de ska gå ner genom att äta på McDonalds bara för att de går 1km på löpbandet tre gånger i veckan? Det är nog det värsta jag vet! Att höra dumma tjocka människor sitta och klaga på deras vikt samtidigt som de köper 10 chipspåsar och en vanlig människas årsförbrukning av Coca Cola.

Spana också in:

Chryseus:

Vad hade du sagt?


Tja, vet inte. Förmodligen något i stil med "alltså, tjejer. En sak man kan sammanfatta er med: bristande självinsikt"

Det kan faktiskt behövas! Åtminstone om de var precis så jobbiga som det lät som att de var. Brukar säga sådana oneliners till folk (oftast riktigt korkade människor som sitter och pratar med varandra och har så skeva världsbilder så man gråter inombords)