Forumet - Mat till studentmottagning?

Mat till studentmottagning?

3048 0 17
Stod och lagade mat i två dagar inför min studentmottagning. [crazy]

Körde någon slags buffé med ugnsbakad lax med pesto, italiensk potatissallad, kalla linsbollar, hummus och diverse såser, falafel, blandad sallad, en potatisgratäng samt en dubbelchokladcheesecake som efterrätt. [smile]

Mineralvatten och rödvin.

Spana också in:

Vi hade italiensk buffé tror jag, men det var catering. Hittade detta fina tips:

Om man istället vill vara huslig är paj det absolut smidigaste alternativet. Gör flera olika sorter (typ lax/spenatpaj, Kycklingpaj, Köttfärspaj, ost/skinkpaj, broccoli/ädelostpaj, grönsakspaj o dyl) o ha en massa trevliga tillbehör som inlagda champinjoner (svingott: köp massa färska champinjoner, skiva rätt tunt, lägg i en skål o blanda till en dressing/marinad med hackad persilja, vitlök, olja o vinäger. Låt stå över natten så att chaminjonerna hinner suga åt sig) En god grönsallad, tomat/mozarella sallad, olika dressingar och kalla såser, gott bröd.
respons:

Den var fin. Synd att jag var äcklig och luktade öl sedan flaket strax innan bara. [n] Du hade fått komma om jag visste att du fanns.


haha tack det värmer.

Min student var också fin. jag hade gjort en väldans massa vegankladdkaka dagen innan och massa sallader och pajer. Jag och 4-5 kompisar hade mottagning tillsammans i en stor lokal för vi hade ändå gemensamma vänenr + gick på samma skola. Sedan var det fest med föräldrar och alla vänner och dans till balkanmusik :) Saknart!

var på mottagning idag - vem fan ger en 18årig kille massa glasprydnader i studentpresent?