Forumet - MATEMATIK E-KURSEN?????

MATEMATIK E-KURSEN?????

213 0 21
ignore poll plz, vill ha seriösa svar

ni som har läst matte e, hur var det? över huvud taget? jämfört med d? många nya begrepp? stort hopp? (som det var mellan B o A tex). osv. tell moi.

Spana också in:

no idea:

rolit (Du röstade på detta alternativ)


Minns inte riktigt vad vi höll på med i den kursen, det är tre år sen och jag läste tre andra mattekurser samtidigt så jag blandar ihop det lite. Vill minnas att det var en hel del irrationella tal samt mer tramsande med derivator och integraler.

Blivande_japan:

med största sannolikhet lär dte bli ganska mycket värre innan jag är färdig emd andra ord


Nej.
grön_apa:

i princip blir det det eftersom du i vilket fall som häööst kommer att studera i lika hög takt om man räknar alla kurser. och om du läser kurser i högre hastighet så har du mindre saker att koncentrera dig på dessutom hinner man glömma bort mindre.


ja, men då får man ju räkna med att det blir jobbigare också eftersom att du måste räkna mer än vad du vanligtvis gör.
grön_apa:

Varför skulle en kurs bli svårare om man läaser den på högre fart? den blir väl snarare lättare..


Alltså, det beror väl på.
Många påpekar hur det är jobbigt att gå från matte A till B, personligen tycker jag det är enklare med B. Du läser den hälften så långsamt i princip, och det ger dig tid att plugga in allt osv. Ioförsig var ju Matte A rätt pinsamt lätt, menmen.

Du kan väl lära dig en kurs mer grundligt om du får mer tid att plugga, och så vidare? Kanske inte om sprider ut den över flera år, men du fattar.