Forumet - Max äventyr

Max äventyr

5050 0 34
Ok, denna tog mig över 3 timmar att skriva så var lite snälla i kritiken. Första delen är bara för att introducera karaktärerna lite och har ett öppet slut. Andra delen är homofortsättning, och tredje delen som jag inte orkar skriva klart ikväll kommer vara hetrofortsättning. Från förjan skulle det inte vara någon homodel alls, men jag blev lite kär i en karaktär och tyckte han förtjänade lite kärlek [crazy]

- Aj, fan Max, ta det försiktigt!
- Gör det ont?
- Ja!
- Skall jag sluta?
- Nej..kör på..
- Du är skön Filip.
- Jag vet, haha.
- Nu drar jag ut den!
- Ahhh..

Tidigare:

Jag hade följt med en av mina klasskamrater, Christoffer, till hans familjs sommarställe i stockholms skärgård. Det var ett stort ställe med pool och hela skiten. Egentligen var inte jag och Christoffer sådär supertajta polare, vi hade kul i plugget ibland, men det var allt. Han var en 190cm lång, vältränad, välklippt och välklädd rikemansunge och det var inte inte jag, inte välklädd eller välklippt i alla fall. Jag åkte mycket bräda och BMX så jag var i ganska bra form med, men inte biffig som Christoffer, och jag var ett par cm kortare med. Saken var att han hade bjudit ut en tjej, Sofia, som han var tänd på, men hon vägrade åka ut ensam med honom utan ville ha med sig en tjejkompis. Eftersom morsan jobbade och jag ändå bara skulle få sitta hemma hela sommaren tackade jag ja, som säkerligen en av de sista tillfrågade på hans lista. Vi skulle börja trean till hösten och för mig var detta nog mitt sista sommarlov, min morsa skulle aldrig låta mig gå och lata mig en hel sommar till efter att jag gått ut skolan.

Vi åkte ut till deras hus med en lång smal amerikansk båt med dubbla V8or och Christoffer körde på rejält, tjejerna skrek förtjust och jag koncentrerade mig för att inte göra detsamma, vrålet från motorerna var grymt! När vi kom fram till huset visade det sig snarare vara stor villa med pool och en stor brygga med båthus och hela skiten, på stranden låg 2 vattenskotrar. Rika människor kanske inte är lyckligare, men de har fan roligare leksaker.

Christoffer, de två tjejerna och jag hade legat och solat och badat från deras brygga hela dagen och hade faktiskt haft riktigt kul. Christoffer kunde vara ganska dryg och skrytsam, men jag ansträngde mig för att inte låta det förstöra en dag som annars var mysig, dessutom var han mestadels ganska trevlig och rolig idag. Anna visade sig dessutom vara både rätt snygg och trevlig, enda smolket var att hon var en jävla tease, ena sekunden låg hon nära eller bad mig smörja in henne med solkräm, och nästa spelade hon svårfångad och ointresserad.

Klockan började närma sig tre och efter alla timmar i solen började vi känna oss ganska stekta och trötta. Trots att jag var ganska ordentligt solbränd sen tidigare började jag bli lite bränd och min näsa hade antagit en lätt rosa ton. Det var dags att dra oss innåt och ta en dusch och börja med en sen lunch när Filip dök upp. Filip är Christoffers yngre bror och skall börja ettan på vår skola till hösten. Han hade tydligen kommit med bussen och gått sista vägen, och han var dammig och svettig. Han drog av sig tröjan och satte sig brevid oss på bryggan.

Christoffer såg lite besvärad ut, han hade räknat med att få ha stället för sig själv, och frågade torrt om Filip kom ensam eller om han skulle har barnkalas. Filip gav honom en sur blick men svarade inte utan gick ut på badbryggan på en av deras båtar för att komma närmre vattnet, och sköljde av ansiktet och blötte håret. Han hoppade tillbaka upp på bryggan men halkade till och åkte nästan i vattnet, men han kom undan med ett blött byxben och en träflisa i foten. Filip hade fått en ganska rejäl sticka i foten och fick ett olycklig uttyck i ansiktet.

Anna, som den andra tjejen hette reste sig upp för att hjälpa honom men Christoffer gled snabbt emellan och menade att Filip är fan snart sexton, han klarar en sticka själv, kom vi går upp och börjar med maten. Han viskade något snuskigt till Sofia som fnittrade till och Anna tittade på dem med spelad chock och sen började även hon skratta.

- Kom igen Max, vi går upp, snorvalpen klarar sig själv, dessutom känner jag mig rostad asså, måste bort från solen! Mot den iskalla ölen i kylen!
- Sweet! sa jag.

Jag visste inte riktigt hur det gått till men i källaren i huset fanns en stor golvkyl som var full med öl, cider och diverse sliskig alkoläsk. Vi hämtade upp en back blandat och och började med maten i köket. Eftersom jag jag ofta får laga mat hemma är jag ganska bra på det och vet vad som är jobbigast. Jag erbjöd mig att göra salladen eftersom det är minst jobb och jag sen skulle kunna dricka öl och titta på när de andra arbetade. Jag rotade fram de grönsaker vi köpt på vägen ut och hackade snabbt upp alltsammans, blandade en dressing och ställde in allt i kylen. Det tog mindre än 10 minuter.

- Shit, värsta proffset med kniven! Skrattade Anna
- Det är inte bara knivar jag är proffsig med! Flinade jag och blinkade mot henne med ena ögat.
- Grawr! Skrattade Sofia, och Christoffer flinade lite samtidigt som han gjorde en obscen gest bakom hennes rygg.
- Jag skall duscha nu, kommer snart.

Christoffer bara skrattade och kastade mig en ny flaska öl. Det skulle bli skönt med en dusch, få bort den jolmiga östersjökänslan från kroppen. Jag drog av mig shortsen och svepte in mig i en vit Lexington handduk jag fått låna av Christoffer, den var sjukt tjock och mjuk och det kändes mysigt med det fluffiga tyget som smekte mot min kropp. I badrummet mötte jag Filip, han satt och kämpade med sin sticka.

- Jag får inte ut skiten, det sitter en bit kvar som jag inte kommer åt.
- Vill du ha hjälp eller?
- Ja tack, det vore asbussigt!

Jag hittade en nål och tog pincetten från honom. Filip ställde sig framåtlutad framför mig där jag satt på toaletten och la upp sin fot i mitt knä , så jag skulle komma åt ordentligt. Han hade tagit av sig sina blöta dammiga shorts och hade bara på sig ett par kritvita briefs som gav en stark kontrast till hans solbrända rygg. Hans fot som gned mot mitt skrev började kännas lite.. känsligt. Jag rispade upp huden över stickan med nålen för att komma åt bättre när Filip började prata.

- Fan, trodde ett tag att du var lika fittig som alla andra av Stoffes polare.
- Hur menar du?
- Dryga, otrevliga, behandlar mig som en snorunge.
- Stå still nu..
- Aj, fan Max, ta det försiktigt!
- Gör det ont?
- Ja!
- Skall jag sluta?
- Nej..kör på..
- Du är skön Filip.
- Jag vet, haha.
- Nu drar jag ut den!
- Ahhh..

Jag höll triumferade upp den sista biten av stickan med pincetten honom och log. Jag sa åt honom att jag skulle duscha och om han inte hade tänkt duscha med mig var det dags att gå ut nu. Filip svarade med ett slugt leende att han gärna kunde duscha med mig, samtidigt som han tittade mig rakt i ögonen. Jag bara skrattade och föste ut honom ur badrummet, handduken gled ner lite och man kunde nu ana lite av mitt trimmade pubishår och resultatet Filips fot mot mitt skrev.

- Ah, jag ser att du behöver lite "Sam's happy time" haha, aja, ses senare vid maten om jag får vara med! Du skall ändå inte ha den här i duschen va? Filip tog ölflaskan jag tankspritt tagit med mig, vände sig om och gick till sitt rum. Jag stod kvar med en misstrogen min och tittade efter honom.

Jag drog på mig ett par sköna byxor från fyshusets dansstudio där jag dansade street och modern ett par dagar i veckan och ett vitt linne. Ok, kanske borde tagit med att par Prada shorts och rosa Lacoste piket, men dem låg i tvätten..

När jag kom tillbaka turades de andra om att duscha, Christoffer och Sofia var borta ganska länge så jag tror att de gjorde mer än att bara duscha. Under tiden pysslade jag och Anna i köket och nu verkade hon mer intresserad igen, hon strök emot mig ofta och log mycket. Anna hade fina börst och vackra ögon, det var nästan svårt att avgöra vilka som fångade blicken mest, men än så länge försökte jag vara lite civilicerad och titta på hennes ögon.

Jag tog sissta ölen ur backen, nu fanns det bara cider och alkoläsk kvar, vidrigt. Jag tog några djupa klunkar och kände hur svalkan rann ner i min strupe, det var kladdigt varmt fortfarande, trots att klockan närmade sig fem på eftermiddagen. Christoffer och Sofia var tillbaka och Christoffer stirrade på backen. Sen vände han på klacken och försvann ner en våning, några minuter senare kom han tillbaka med en ny back med öl. Jag och tjejerna började duka fram maten och Christoffer började med grillen. Filip dök upp men blev snabbt avhyst av sin äldre bror med devisen att icke bjudna småsyskon skall hålla sig osynliga.

Filips min var svår att missförstå, om blickar kunde döda. Dessutom var Filip ingen liten kille, han var lika lång som jag och hade nästan samma kroppsbyggnad, han hade lätt kunnat vara en i gänget och ingen utomstående hade reagerat.

Efter middagen gjorde vi en brasa nere vid vattnet och satt och myste och småpratade flera timmar. Christoffer hade tagit med en stereo och vi lyssnade på nån reklamkanal i bakgrunden. Anna hade flyttat upp i mitt knä och även om situationen inte var direkt erotisk måste hon känt att min kuk pendlade mellan lite svullen och stenhård, men hon bara lutade sig tillbaka mot mitt bröst och slappnade av, och till slut gjorde jag detsamma.
Klockan började närma sig midnatt när Sofia plötsligt fick ett grönt skimmer över ansiktet och kastade sig åt sidan och spydde som en gris. Anna reste sig och jag kände hur en plötslig kyla slog emot mina ben och skrev där hon tidigare suttit. Sofia hade inte hunnit få undan sitt hår i tid och det var nu kletigt med spya. Chrisfoffer tittade uppgivet på situationen och fick nått mörkt över blicken när han insåg hur detta skulle sluta. Först skrattade Sofia åt det, sen kom nästa kastspya och hon började gråta istället. Anna sa att dom nog skulle lägga sig och bad Christoffer hjälpa till. Han svor lite och resta upp och hjälpte tjejerna in. Jag var ensam kvar med brasan, jag visste inte riktigt om jag kunde lämna elden bara sådär men jag stängde av stereon och började plocka ihop sakerna lite.

Då hörde jag en gitarr bortifrån klipporna och såg att Filip satt uppe på en klippa där borta i mörkret. Jag gick dit för att säga att vi skulle gå in, men han märkte mig inte förens jag la handen på hans axel. Då ryckte han till och vände sig snabbt, men när han såg mig sken hans stora isblå ögon upp och han log med hela ansiktet. Sen skrattade han lite och drog ur hörlurarna ur öronen och förklarade att han inte hade hört mig komma.

Du spelar bra, hållit på länge?
Ett tag, skall jag sjunga en sång?
Visst, vad kan du?
Lyssna!

Filip var inte bara bra på att spela gitarr, faktum är att det han verkligen var bra på var att sjunga, han hade en grymt sexig röst som man kunde ana när han talade men som märktes tydligare när han sjöng, grabben skulle kunna komma långt i idol. Jag hade börjat frysa lite, jag hade trots allt bara på mig ett linne, och vid barsan med Anna i knät var det inga problem, men här ute på klipporna var det kallare. Jag sa till Filip att jag frös och skulle gå in, men han vek undan filten han hade runt sig för att jag skulle sätta mig och log. Jag tvekade lite först men satte mig sen brevid honnom. Filip la undan gitarren men fortsatte sjunga acapella en stund, hans kroppsvärme och vibrationerna från hans kropp när han sjöng var berusande.

När han sjungit klart sången böjda han sig fram och kysste mig, först blev jag chockad, men Filip bara log mot mig la armen om min midja och huvudet på min axel. Ganska snart slappnade jag av igen och drog fingrarna genom hans ruffsiga tjocka blonda hår. Jag hade länge varit nyfiken på killar, men jag var inte alls förberedd på att det kunde hända här.

Filip luktade gott, lite som solvarm sand och cocos. Han böjde sig fram för att kyssa mig igen, och denna gång svarade jag mer aktivt med att kyssa honom tillbaka. Jag smekte med min tunga över hans och när vi separerade igen loga han stort. Han reste sig och frågade om jag ville gå in istället, vilket nu kändes självklart! Filip tog en hink från båthuset och släckte elden på vägen in, sen tog han min hand och log igen medan vi gick mot huset.

Jag hörde hulkande ljud från badrummet på bottenvåningen och Filip flinade och gjorde en gest som om han körde ner fingrarna i halsen och spydde, sen vände han helt om och sa att vi skulle till poolhuset istället, hans föräldrar brukade inkvartera sina gäster där och där fanns allt som behövdes.

Han drog in mig i sovrummet, det såg ut som ralph lauren inrett stället, kuddar med amerikanska flaggan och skit överallt. Filip lade sig på sängen och jag satte mig gränsle över hans ben. Jag körde in handen under hans tröja och smekte över hans mage. Filip drog ner mig och kysste mig, jag sög på hans tunga en stund innan jag reste mig lite och drog av mig tröjan. Jag drog upp Filips tröja lite och började knäppa utt hans byxor, jag kände att han redan var hård och kunde se bulan i de kritvita briefsen jag sett tidigare. Hans kuk var tvingad åt en sidan av tyget och vid slutet av bulan var en stor våt fläck. Jag drog ner kalsongerna och hakade fast dem under hans pung, hans kuk var stenhård och försökte sträcka sig mot hans navel, och hans ollon var kladdigt. Det var en fläck av försats på hans ljumske där kuken legat pressad emot tidigare. Jag böjde mig fram och slickade, det smakade mest lite salt. Filip ryckte till lite.

- Det kittlas
- Förlåt..
- Be inte om ursäkt, och sluta inte!
- Haha, ok

Jag tog tag runt hans kuk och drog förhuden fram och tillbaka några gånger, det formades en ny liten blank droppe av försats vid mynning på hans ollon. Jag var fascinerad av det, jag producerade inte så mycket själv, men från Filip mer eller mindre rann det. Jag böjde mig fram igen och slickade lite på hans ollon, mer av den lite salta smaken. Jag vet inte om det var saltbrist efter att ha svettats på bryggan under dagen som gjorde det, men Filips försats smakade fantastiskt. Jag slickade rent hela hans kuk och tog en bit av den i munnen. Jag visste i teorin hur man skulle suga kuk, och mitt ex Katarina hade varit ganska bra på det. Jag försökte kopiera henne så gott jag kunde. Efter att jag slickat av försatsen smakade det inte så mycket längre, mest som att slicka på hud. Men efter ett tag kom en ny droppe försats och Filip stönade lite.

- Fortsätt Max, det känns grymt bra!

Jag kände hur Filip började bli lite spänd och slutade suga på hans kuk. Jag tog tag i hans tröja och började dra den över hans huvud. Filip reste sig lite för att hjälpa till och tröja och t-shirt åkte av och landade brevid sängen, sen drog jag av hans byxor och kalsonger, så han bara hade vita strumpor på sig. Jag smekte över hans lår.

- Fan vad sexig du är Filip, grymt het!
- Ta av dina kläder med, jag vill inte vara ensam naken här! Filip skrattade lite.

Jag reste mig och tog av mina jeans, kalsonger och strumpor, jag var nu helt naken. Jag satte min gränsle över Filips lår igen. Våra kukar var nu bara några centimeter ifrån varandra. Filip tog tag i båda och höll dem mot varandra.

- Du är ganska mycket större än jag Max, hur lång är den?
- 20 centimeter typ.
- Ok, min är bara 14 centimeter. Din är grov med.

Filip fortsatte runka våra kukar tillsammans en stund, sen tog han tag runt mig och vände mig på rygg i en rörelse. Han drog tillbaka min förhud och drog med fingret mjukt precis där strängen mellan ollonet och förhuden går. Jag rös till lite. Sen slickade han mig på undersidan av kuken och upp mot ollonet. Han tittade upp mot mitt ansikte för att läsa min reaktion, sen böjde sig Filip fram igen och slickade på mitt ollon, sen lät han en bit av min kuk sjunka in i munnen. Han drog med tungan runt kanten på mitt ollon, jag rös till igen.

- Gillar du det Max?
- Ummm, fortsätt!

Han satte sig på knä mellan mina ben och runkade mig långsamt. När vikten försvann från mina ben drog jag dem mot mig lite, Filip böjde sig fram och tog min kuk i sin mun igen. Efter ett tag kände jag hur han smekte min ringmuskel, men det kändes halt.

- Känns det ok Max?
- Ja, det är skönt.
- Jag smetade lite försats på fingret.
- Ok..

Filip masserade min ringmuskel samtidigt som han förtsatte att suga av mig, det kändes underbart. Efter ett tag tog han bort fingret men det var snart tillbaka med mer försats, han gjorde det igen och nu var det ganska kladdigt där bak. Plötsligt kände jag hur han pressade sitt finger in i mig. Jag öppnade ögonen och tittade på honom, han tittade tillbaka rakt in mina ögon samtidigt som han fortsatte att pressa in sitt finger.

- Gör det ont Max?
- Nej, det är ganska skönt. Lite oväntat bara.
- Får jag knulla dig?
- Eh, nej, jag är nog inte redo för det.

Filip drog ut sitt finger och smetade lite mer försats på det, sen kände jag hur han pressade in två fingrar i mitt hål. Det spände lite i början men sen kändes det ok.

- Uhh
- Känns det ok?
- Ja, ta det lugnt bara.
- k..
- Max, lägg dig på mage istället.

Jag vände mig på mage och kände hur hur han drog med ett finger över mitt hål igen. Han böjde sig fram och jag kände en stor droppe saliv träffa lite ovanför hålet. Filip smetade runt lite med fingret innan han på nytt tryckte in det i hålet. Han tryckte in det längre denna gång, och tryckte lite på prostatan, jag kände hur det kom lite försats ut min egen kuk. Sen la han sig på min rygg och slickade mig lite i örat och nacken.

- Är du redo Max? Känns det ok?
- Ja, ta det försiktigt bara.
- Jag lovar att ta det lugnt.

Sen kände jag något vamt och slemmigt pressa mot mitt hål, det kändes betydligt grövre än hans finger. Först höll han bara kuken emot, men sen började han pressa, och plötsligt gled hans kuk in i mig. De brände till lite.

- Uhh
- Förlåt, jag gled in lite längre än jag tänkt eftersom jag fick pressa så, trodde inte du skulle vara så trång.
- Det är ok, håll still lite bara.

Jag kände hur Filip slappade av och lade all sin vikt på min rygg, det kändes tryggt på något sätt. Han kuk gled sakta djupare och efter en stund kände jag hans bygdben mot min svanskota. Han juckade lite långsamt och pressade sig in den sista centimetern. Det brände fortfarande lite.

- Fan du år trång Max, säkert att det inte gör ont?
- Det bränner lite men det är skönt med, ta det bara lugnt ok?

Filip började jucka med långa långsama rörelser, varje gång hans kuk gled över prostatan kändes det underbart, och hans vikt på min rygg var lungnande. Han började jucka snabbare och slickade mig i örat, jag fick gåshud och rös till lite. Han höll mina händer på kudden ovanför mitt huvud och smekte mig på ena sidan med andra handen. Det kittlades lite men var samtidigt skönt. Filip juckade lite snabbare.

Ganska snart försvann den brännande känslan och kvar fanns bara njutningen av Filips hårda kuk som gled ut och in i mitt hala hål. Värmen av hans kropp, han djupa andetag och hans kroppsvikt kombinerat med hans dova vibrerande bröstkorg när han stönade var en helt ny känsla,

- Jag kommer snart Max, får jag komma i dig?
- Ok

Filip ökade tempot och jag kände hur hans kuk svällde lite extra och blev hårdare, sen stönade han till och pressade sig så långt in han kunde. Jag kände hur hans kuk pulserade inuti min rumpa. Filip låg kvar på min rygg med kuken i mig en stund och andades anfått i min nacke. När han slutligen drog ut kuken kändes det lite tomt. Filip ställde sig på knä bakom mig igen och smekte med handen över min skinka.

- Ditt hål ser ganska uppknullat ut haha
- Lägg av, gör det?
- Det går över på några minuter, du har fin rumpa Max, och du är skön. Jag trodde faktiskt inte att du skulle gå med på att bli knullad.
- Nej, det kanske inte var mitt livs mest genomtänkta beslut.
- Vill du knulla mig?
- Visst.
- Ok.. Jag vet inte om jag vågar, du är ganska grov.
- Vi testar, går det inte skiter vi i det.
- Ok. Annars fär jag suga av dig, det fixar jag iaf lätt, och jag är bra på det haha. Kommer strax, skall bara tvätta kuken lite.

Jag hörde hur kranen rann ute i badrummet, men Filip kom ganska snart tillbaka. Han la sig å mage brevid mig på sängen och log mot mig.

- Du får jobba lite nu, annars kommer detta göra ont för mig.
- Ok, vad skall jag göra?
- Smeta in så mycket saliv och försats du kan i mitt hål så det glider bra sen.

Jag drog med fingret mellans hans skinkor och Filip särade på benen mer så jag skulle komma åt bättre. Han tittade på mig över axeln medans jag särade på hans skinkor och såg hans rosa hål. Det såg mindre äckligt ut än vad jag trott, det vara bara ren, slät och rosa hud. Jag drog med tummen över den mjuka huden och Filip rös till. Jag fick ett plötsligt infall och böjde mig fram och drog med tungan över hans mellangård. Filip stönade. Jag gjorde om det och vågade mig lite högre, ända tills jag kände den extremt mjuka och släta huden runt hålet mot min tunga. Den äckliga smaken jag förväntat mig uteblev totalt, jag slickade några gånger till över hålet och den enda smak som fanns var lite salt. Jag kände muskeln under min tunga slappna av lite och jag testade att pressa in ett finger som jag haft saliv på, det gled in lätt så jag testa med yvå fingrar. De gled också in ganska lätt, Filip verkade vara bra på att slappna av. Jag kröp upp över Filips rygg tills min kuk var i höjd med hans rumpa.

- Ditt ollon är varmt.
- Din rumpa är het!
- Hehe
- Är du redo Filip?
- Mm

Jag förde tillbaka mitt ollon mot Filips hål och pressade lite, det var tvärstopp. Jag fortsatte pressa en stund och efter ett tag började han slappna av lite och ollonet gled in.

- Ahhh, ta det lungt Max!
- Förlåt, jag skall vara mer försiktigt.

Jag drog ollonet in och ut några gånger tills Filip verkade ha vant sig och det gled mjukt utan motstånd. Sen pressade jag in några centimeter till, Filip pep till men sa åt mig att de det lugnt. Jag insåg att detta skulle ta en stund, om det ens skulle gå. När ungefär halva kuken var inne frågade Filip om det var hela, jag såg en tår rinna ur ena ögonvrån. Jag ljög.

- Ja nästan, det är bara lite till Filip, känns det ok?
- Mm, det känns lite som att det inte går att töja så mycket mer.
- Ok, men det är lugnt, vi kan köra såhär!

Min kuk är lite lätt konformad och är grövre vid roten än vid ollonet, och jag var bara halvvägs inne. Jag började jucka långsamt, efter ett tag kände jag att det gick att glida in lite längre och jag pressade in några centimeter till, Filip pep till igen, jag frågade om han ville att jag skulle sluta, men han ville fortsätta. Nån minut senare kände jag den sista centimetern sjunka in i Filip, jag höll bara stilla en stund innan jag drog ut kuken. Jag smetade på mer saliv till och tittade på Filips hål. Det var rött och öppet och jag kunde se några centimeter in. Jag smetade med ollonet runt hans hål lite innan jag lär kuken glida in igen, denna gång kom jag nästan hela vägen in innan det började strama åt. Jag pressade in den sista biten och kände hur Filip rös till.

Jag började jucka snabbare nu, in och ut. Filip klämde åt ordentligt och och jag kände hur han darrade i hela kroppen. Jag ökade tempot mer och knullade Filips lilla rumpa ganska ordentligt nu, jag försökte vinkla kuken så den skulle träffa hans prostata så mycket som möjligt. Jag kände hur han blev spänd och hur hans inälvor drog ihop sig runt min kuk. Han blev plötsligt mycket trängre och jag fick pressa rejält för att få in kuken hela vägen. Filip kom!

- Ahhh
- Kommer du?
- Mmm
- Wow
- Max, sluta
- Va?
- Sluta knulla min rumpa
- Ok..

Jag höll bara kuken stilla innuti Filip och sjönk ner på hans rygg. Hans hål pulserade krampaktigt runt min hårda kuk och det kändes underbart att bara vara djupt inne i honom.

- Känns det ok Filip?
- Mm, ja det är ok.
- Kan jag fortsätta?
- Vänta
- Ok

Jag låg kvar på Filip med kuken djupt in hans rumpa ett tag, sen ville han resa sig på knä istället. Jag knullade honom med oss båda knästående medan jag rukade av honom. Det var som att runka av sig själv på nått konsigt sätt, fast mycket skönare. Jag var så upphetsad nu att jag kom nästan direkt inne i Filips rumpa, och jag kom mycket. Jag fortsatte att runka hans kuk tills han kom en andra gång. När jag slutligen drog ur min kuk ur hans hål gapade det öppet och det rann sperma ur det. Jag stoppade in ett finger och kände hur hans hål sakta slöt sig kring mitt finger, ingen större skada skedd i alla fall. Filip tog tag runt min halvslaka kuk och klämde lite.

- Wow, det var hett! Trodde knappt den skulle gå in.
- Ja fan, tack för att jag fick knulla dig Filip.
- Haha, lugnt. Kunde ju knappast vägra efter att jag knullat dig heller. Men det var skönt som fan!
- Ja, du kom ju av det haha.
- Mm, helt sjukt. Det var däremot jävligt oskönt när du fortsatte precis efter att jag kommit.
- Förlåt Filip, det var inte meningen att du skulle känna så.
- Det kunde ju inte du veta, dessutom var det skönt igen efter ett tag.
- Bra, då kanske det kan bli favorit i repris nån dag hehe.
- Det hoppas jag!
- Duscha och sova?
- Japp.

Vi duschade tillsammans, men inget mer hände, vi var båda ganska trötta och för tillfället tillfredställda. Filip somnade nästan direkt. Han låg med huvudet på min axel och jag kände hur den började domna bort. Jag bytte ställning så jag hamnade bakom Filip och la armen om honom och pressade min kropp emot hans. Vem hade trott att mitt hittils bästa sex skulle vara med en femtonårig kille? Spännande dag imorgon...

Spana också in:

Pheadrus:

- Ja fan, tack för att jag fick knulla dig Filip.


Pheadrus:

- Smeta in så mycket saliv och försats du kan i mitt hål så det glider bra sen.


Pheadrus:

- Ok. Annars fär jag suga av dig, det fixar jag iaf lätt, och jag är bra på det haha. Kommer strax, skall bara tvätta kuken lite.


Pheadrus:

- Ditt hål ser ganska uppknullat ut haha


[chocked][chocked]

Är dom utvecklingsstörda?
Macktorsken:

Är dom utvecklingsstörda?


Tycker du att dem är för oromantiska eller? Har baserat beskrivningen delvis på mitt och min killes sexliv, men vi kanske är lite störda [wink] Annars är min erfarenhet att killar som är någorlunda trygga i sitt sexliv är ganska lättsamma om det [smile]
Macktorsken:

Alltså hur skulle du reagera om någon sa så till dig?


När min kille sa det skrattade jag bara, men om andra upplever det som cp kan jag ändra. Lite poängen med att lägga upp den här var ju för att jag ville ha feedback.. Romantik är inte min starkaste sida kanske haha [surprised]

edit

på detta mongoforum kan man tydligen inte alls ändra så grabbarna får fortsätta vara "cp".. [crazy]
Alltså det är inte särskilt upphetsande om du bara berättar vad som händer "knullade hans rumpa sen runkade ja hans kuk sen ollade jag hans analhål". du får förmedla mer känslor lixzom "d va så varmt o skönt när hans anal omslöt min kukis att ja EXPLODERADE" typ, öh skrivandet är inte min starka sida ;D.. o skippa dialogerna dude, de tillför ju inte särskilt mycket förutom att de avbryter mitt i allt lixom, ha med någon då o då inbakad i texten.

+ har ej läst hela, bara lite random rader
Killarna är ju söta mot varandra i början, men själva sexdelen är lite grov och dem är lite för "samkörda" för att det skall kännas riktigt naturligt.

Försök att behålla den där mysfaktorn från klippan och tänk på att det skall föreställa 2 ganska orutinerade killar som inte känner varandra så bra? Även om kaxiga 15åringar kan häva ur sig lite vad som helst [wink]

Tycker bitvis att det är riktigt välskrivet, men vissa partier är inte alls lika bra.

Tänk också på att folk som inte är vana vid analsex eller liknande kanske inte förstår varför "Filip" inte tycker det är skönt att bli knullad precis efter att han kommit och kanske får intrycket att han inte vill?

Generellt lite för mycket verklighet och för lite prosa, men det kan inte vara nån större utmaning att rätta till för Phaedrus [y]