Forumet - mcluvers väg till um [true story] by retis [y]

mcluvers väg till um [true story] by retis [y]

156 0 20
Club nintendo
Mcluver skulle börja sin forumkarriär här under namnet mastermind. I tråden Nattöppet, som öppnades 10 på kvällen och stängde 5 på morgnen, valde vår mcluver att lägga upp bilder från rate my po med tyvärr ödesdigra konsekvenser. Permban blev det.

-Jag hade gjort mycket annat också, personangrepp och postat massa sexuella inlägg. Skapat den officiella runktråden där man delade med sig av tekniker och namngav dom. Men rate my po inlägget fick nog bägaren att rinna över :/

Mcluver valde att gå vidare o sökte sig nu till gamereactor. Ett spelforum där medelåldern var lite högre. Detta var år 2007, när Andreas Sjöberg var med i Idol.

Mcluver hade i forumet uttryckt sin ilska för denna Andreas Sjöberg. Tydligen i en tillräckligt stor omfattning för att få mods på sidan att agera.

Återigen en bann.

- eee jaa, det var väl en orättvis banning tycker jag.

(Ja, det kanske det var. Jag har försökt nå admins för en kommentar utan resultat [wink])

I den tredje strapatsen händer en del intressanta saker. På forumet loading reggar sig nu den besvikna mcluver. Och denna gång heter han återigen mastermind.

Anledningarna till att han blir bannad här är många. Att han är för oseriös, att han inte skriver saker av relevans och inte tillför något till forumet. Mcluver blir till och med hänvisad till ungdomar.se.

Här är ett sammanfattande inlägg från en random loading:are

” Alla dina inlägg handlar om rumpor och ytterst lite om tv-spel.
Det är synd kanske är du lite osäker på din manlighet och måste på något sätt överbevisa din sexualitet genom att i varje inlägg nämna rumpor och visa bilder på "sexiga" kvinnor.

Jag tvivlar på att du egentligen har något vettigt att säga eller att tillföra forumet. Tyvärr.
Du kanske ska spendera mer tid på http://www.ungdomar.se då det verkar vara mer i din smak. ”


nu är mcluver här på um och trivs som fisken i vattnet. han har skaffat en fru och är ännu inte bannad. bara gud vet vad som händer här näst i hans forumkarriär [wink]

By retstickan

Spana också in: