Forumet - Meckade en fet, blev sjuk

Meckade en fet, blev sjuk

1461 0 16
Igårkväll/natt söp jag rejält, ungefär vid 02:00 tiden meckade jag en fet gås och rökte den, och nu dagen efter mår jag skit, har fett ont i magen o skit. Och nej detta e inte första gången jag rökt, utan hållt på i 2 år. Så vad tror ni? Tror ni det är pågrund av jointen eller nåt annat? Jag har haft kranen i 2 månader så tror inte han stoppat i nåt annat för inte hänt förut. Så vad tror ni? 

Spana också in:

Röka och dricka alkohol är just absolut den "bästa" kombon. MAN mår inte alls skit efter det. Om man dricker innan man röker skjuter nivåerna av THC i höjden, vilket kan intensifiera ruset på ett ganska obehagligt sätt. Det beror på att alkohol öppnar upp blodkärlen i tarmsystemet vilket gör att THC lättare absorberas i kroppen.

Killenmedballen01: Igårkväll/natt söp jag rejält, ungefär vid 02:00 tiden meckade jag en fet gås och rökte den, och nu dagen efter mår jag skit, har fett ont i magen o skit. Och nej detta e inte första gången jag rökt, utan hållt på i 2 år. Så vad tror ni? Tror ni det är pågrund av jointen eller nåt annat? Jag har haft kranen i 2 månader så tror inte han stoppat i nåt annat för inte hänt förut. Så vad tror ni? 
Gåsigt värre