Forumet - Medeltidsveckan @ Gotland

Medeltidsveckan @ Gotland

1390 0 33

Spana också in:

Zymbaline:

1. Bra vandrarhem?


Känner inte till särskilt många men när jag går förbi Svarta Pirogens Vandrarhem/Bed&Breakfast tycker jag det ser mysigt ut pga det står ett stort schackbräde synligt från fönstret och massa kuddiga soffor. Men är i största allmänhet ganska hippie. Dock ligger det typ 200 meter lr något från själva marknaden, vilket är ganska så awesome.
Oavsett vilket, BOKA NU.

Zymbaline:

2. Billigare att boka färja nu eller vänta till augusti?


Boka nu.

Zymbaline:

3. Coola ställen man bör besöka eller saker man bör göra?


Tornerspelen och medeltidsmarknaden var roliga när man var liten, nuförtiden är lajvlägret the place to be om man vill spexa till det. I övrigt har de flesta krogar i stan nån rolig tillsällning flera gånger i veckan och alla events som sker i stan finns listade på medeltidsveckans hemsida.
Oavsett vilket bör du åka till Fårö, mest för att det är sjukt nice där alla tider på året. Men särskilt under medeltidsveckan, kulturnatten och Fårönatta.
GOGOGO!
Zymbaline:

Vilka kostnader brukar tillkomma där?


Vart menar du?
Varken marknaden eller några av de allmänna uppträdandena som äger rum runt om i staden kostar något att gå på. Det brukar hållas en massa mindre uppträdanden på allmänningen mitt i marknaden och i ruinerna runt om i stan, är bara att komma och gå som man vill.
Ofta brukar det delas ut biljetter och sånt till specifika kvällsuppträdanden inne på krogarna och så, de kan ibland kosta. Kan va allt från 20 till 200 kr.