Forumet - Media-Bimbo

Media-Bimbo

395 0 24
Källa: min blogg på NS, länk på presentation

Jag läser tidningen(kvp) varje dag och till min förvåning ser jag detta på första sidan dagen efter trettondagsafton. Alltså vem i helvete bryr sig om varför ”Lotta från Bingolotto” hoppar av programmet som har fått mindre och mindre tittare genom åren?

Under trettondagsaftonen var det en 17- åring kille som dog och en tjej i 16-årsåldern som blev brutalt misshandlad i Stockholm. Jag tror att nyheten har blivit en riksnyhet så jag kommer inte gå in mycket på det. Men polisen utgår från att det var ett kärleksdrama som slutade med att 17 åringen tog sitt eget liv.

Frågan är fortfarande, varför har inte tidningen nyheten om ”kärleksdramat” som första sida i.o.m. att detta är en sådan nyhet som borde synas och den stora anledningen är för att den ger vårt samhälle lärdomar av bad things that can happen in real life som man ska undvika speciellt tonåringar.

Det kan vara så att de inte velat publicera det i första sidan oså pga. kanske familjen etc. till pojken inte velat ha stor media-space. Lotta kanske är en bra programledare men fortfarande tycker jag att ha henne på en framsida på en tidning där man kan ha mycket vettigare och bättre saker är dumt.Hoppas jag inte sårat någon nu (Lotta på Liseberg-fans, eldsjälsgalan-fans)

Spana också in: