Aviseringar
Rensa alla

Media blundar för brott av ideologiska skäl


Ämnesstartare

I artikeln "Andrej Tjikatilo och svenskfientligheten" http://www.realisten.se/2011/04/17/andrej-tjikatilo-och-svenskfientligheten/ kan man läsa om likheterna mellan dagens svenska tidningar och Sovjetunionens tidningar.

"Andrej Tjikatilo greps efter att han hade mördat 52 kvinnor och barn i Sovjetunionen. Brotten kunde pågå i årtionden utan att media berättade om att det fanns en seriemördare i landet. På samma sätt skyddar dagens svenska medier den mångkulturella brottsligheten."

Jag tycker att artikeln är klart läsvärd, inte minst ni som menar att den pågående massinvandringen är bra bör läsa denna för att fundera över var ni får dessa tankar ifrån. Hade ni varit lika lojala mot Pravda i Sovjetunionen? Vems tankar tänker du, dina egna eller mediernas?


   
Citera

Extremt bra källa måste jag säga. Blir verkligen att det tas på allvar när det är en såpass objektiv, seriös och absolut aldrig vinklande sida som skriver artikeln.
Image


   
SvaraCitera

[zzz]


   
SvaraCitera

intelligent du är. Du har inte reflekterat något över att våra politiker gör detsamma?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Media har helt klart en ideologisk agenda. de blundar för invandringens konsekvenser eftersom de vet att svensson skulle vara mycket mer negativ annars.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jesper Swart:

Vems tankar tänker du, dina egna eller mediernas?

komiskt frågeställning med tanke på sidan du hänvisar till [zzz]


   
SvaraCitera

e du svart? el vrf heter du d i efternamn?


   
SvaraCitera