Forumet - Medicinsk Abort

Medicinsk Abort

1312 0 11
Jag gjorde en medicinsk abort för 4 dagar sedan och känner mer och mer för varje dag hur jag "ångrar" mig. Att behålla barnet var inget alternativ när jag var gravid eftersom jag inte har pengar, bor hemma, pappan till barnet ville inte ha det och jag vill inte att mitt barn ska växa upp med en ensamstående mamma som bor hemma hos sina föräldrar utan pengar. Jag var i vecka 6 när aborten gjordes och jag tänker hela tiden på vart den är nu, om det var flicka eller pojke och hur den hade sett ut. Det känns så tomt. Efter aborten försvann illamåendet och allt direkt, saknar tillochmed att må illa och spy! Någon som är i en liknade situation? Känns som att man själv måste gått igenom en abort för att förstå hur det är.
b.o.r:

Jo läkaren frågade om jag ville prata med en kurator innan jag gjorde aborten men jag sa nej eftersom jag inte trodde att det skulle blir så jobbigt efteråt. Tack för din förståelse.


jag rekommenderar dig att gå och prata med en psykolog, för tror inte det är många i omgivningen som kommer förstå när du pratar med dem. Du behöver antgligen bearbeta det här lite.

Spana också in:

b.o.r:

Jo du har nog rätt.. den enda jag kände kunde förstå mig var pappan till barnet som var typ min pojkvän men efter aborten så har han inte funnits där så känner mig verkligen ensam om detta


ja, ring tillbaka till mottagningen du gjorde aborten hos och tacka ja till kuratorn.
lycka till