Forumet - Meditation

Meditation

496 0 15
jag brukar meditera när som helst om jag känner mig stressad eller inte kan sova... Ibland om man har tur så börjar man att drömma sjukt verkligt även om man är medveten.
Finns nog olika sätt att meditera på och jag tror på att man kan hitta ett sätt själv, det gjorde jag. Jag försöker t.ex att blockera tankar i mitt huvud, typ min röst/bilder och bara fokusera på en liten vit prick i sinnet. Om jag börjar att tänka så börjar jag om igen osv.

Spana också in:


Panda: Att ha en sådan hemma hade varit himlen. Har snackat till mig ett bra pris på ett ställe då jag är där rätt ofta och släpat dit ett helt gäng med folk. Kan annars vara rätt dyrt. Men absolut värt att testa!
Kan tänka mig att en sådan mojäng är dyr, och tar plats. Hade varit najs om man kunde gå någonstans och använd dem som man gör med solarier.

Razor:
Vad heter företaget/företagen?
Känner till 3 stycken i Göteborg. Varav 'Göteborg floatingcenter' är bäst. Troligtvis finns ett par stycken i Stockholmstrakten också. Googla och se om du hittar något. Kan dock variera en del mellan de olika 'tankarna'. Finns några billiga varianter som man ska undvika. Panda: Känner till 3 stycken i Göteborg. Varav 'Göteborg floatingcenter' är bäst. Troligtvis finns ett par stycken i Stockholmstrakten också. Googla och se om du hittar något. Kan dock variera en del mellan de olika 'tankarna'. Finns några billiga varianter som man ska undvika.
Okej tack, det är värt att prova sen får vi se om det är något att ha.

Panda: Bara vetskapen om hur det känns att vara tyngdlös och helt utan yttre intryck, att reduceras till en flytande hjärna i en burk, är värt pengarna. Även om man ogillade känslan.
Jag gillar helt klart känslan av att stänga av yttre intryck som syn och hörsel, det där med att flyta är jag osäker på men jag ska prova.