Forumet - Mellanblödning neovletta

Mellanblödning neovletta

1742 0 3

Jag har ätit neovletta 28 i 2,5 månader nu och tycker det är ganska bra. Men det är en sak som stör mig, vecka tre på första kartan började jag blöda lite, inte så mycket men lite. Sen hoppade jag över sockerpillerna eftersom jag är på semester och ville inte ha "mensen" då. Men nu har det gått två veckor på karta två och jag har inte slutat blöda, och jag måste använda tampong för att jag blöder så mycket. Och det blir bara mer och mer känns det som... Har väldigt ont i nedre delen av magen också. Någon som har haft samma problem? Och bet när mellanblödningen kommer sluta? Jag ville inte ha det på semestern och om 2 veckor åker jag hem och då vill jag kunna ha sex med min pojkvän. Ska jag byta sort eller bara hålla ut? Tacksam för svar snabbt! 

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:

Man ska inte skjuta på mensen under de första tre p-pillermånaderna då kroppen måste vänja in sig först. Så din kropp är väl lite ilsken på dig just nu. Mellanblödningar brukar räta ut sig efter sockerpillerveckan för mig,  när man fått sin "riktiga" mens.

Hm, oj. Jag kan få små mellanblödningar om jag slarvat med mina p-piller, men de brukar inte vara så länge. Om du dessutom känner smärta kan det ju vara bra att kolla upp det, kanske är en infektion eller så? :o Ring sjukvårdsupplysningen!